|

|

16.5. Vapaaehtoistoiminnan infotilaisuus

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta? Keski-Suomen Martat ry:n Elämänlaatua eläkeikään hankkeessa järjestetään vapaaehtoistoimintaa Marttayhdistysten jäsenille 2018-2020.

Infotilaisuus järjestetään:
Keskiviikkona 16.5. klo 13.-14.30
Marttakeskuksen yläkerta
Yliopistonkatu 11, 40100 Jyväskylä

Vapaaehtoistoiminnan infotilaisuudessa pääset kuulemaan tarkemmin vapaaehtoistyön muodoista ja käytännön toteutuksesta. Toiminta pohjautuu Kohtaamisia-hankkeen vapaaehtoistyön malleihin. Vapaaehtoiset saavat oman valintansa mukaan osallistua joko ikäihmisten arkeen ja auttamiseen tai auttaa lapsiperheitä omien resurssiensa ja perheiden toiveiden mukaan. Halutessasi voit jo täyttää ilmoittautumislomakkeen infotilaisuudessa. Tarkempi koulutus toimintaan järjestetään syksyllä 2018. Voimme ottaa vapaaehtoistoimijoita mukaan n. 25 henkilöä.

Elämänlaatua eläkeikään -hankkeen tavoitteena on lisätä yli 55-vuotiaiden Keski-Suomessa asuvien miesten ja naisten elämänhallintaa ja antaa mahdollisuuksia vapaaehtoistoimintaan omien voimavarojen puitteissa.
Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset ja tieto mahdollisista erityisruokavalioista ma14.5.2018 mennessä hankekoordinaattori Liisa Hämäläiselle sähköpostitse: liisa.hamalainen@martat.fi tai puhelimitse: 050-4658933.

Tervetuloa!               

Pyykinkuivaus