|

|

Äänestä Itä-Hämeen Marttojen kässäkahvilan ideoija ja vetäjä Kirsi Peltola vuoden vapaaehtoiseksi

Itä-Hämeen Marttojen kässäkahvilan ideoija ja vetäjä Kirsi Peltola on ehdolla Vuoden vapaaehtoiseksi. Järjestyksessään neljännessä Vuoden vapaaehtoinen -kampanjassa haetaan henkilöä, joka voi olla pitkän linjan toimija tai innostava tulokas vapaaehtoistoiminnan saralla. Hän voi toimia vapaaehtoisena millä alalla tahansa ja missä päin Suomea tahansa.

Ehdotuksia palkinnon saajaksi tuli 69 31:ltä paikkakunnalta ympäri Suomea. Vuoden vapaaehtoista voi äänestää lokakuun loppuun saakka. Äänestyksen päätyttyä arvovaltainen raati valitsee palkittavan kymmenen eniten yleisöääniä saaneen ehdokkaan joukosta. Voittaja palkitaan Vapaaehtoistoiminnan messuilla Helsingissä 2.12.2017. Palkinnon saaja toimii seuraavan vuoden ajan vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä.

Kirsi Peltola

Kirsi Peltola toimii Itä-Hämeen Marttojen Lahden kässäkahvilan aktiivisena vetäjänä ja ideoijana. Kässäkahvila aloitti vuonna 2015 Kirsin vetämänä. Kirsi siis käynnisti toiminnan ja hän on toiminut innostavana vetäjänä ja laittanut koko persoonansa likoon toiminnan mahdollistamiseksi.

Lisäksi hän on esimerkillisesti tuonut julkisuuteen Martta-ideologiaa mm. olemalla mukana järjestämässä vaatevallankumoustapahtumaa Lahdessa. Itä-Hämeen kässämartat ovat tuoneet Kirsin johdolla kierrätysideoita kokeiltaviksi mm. Kätevä-messuille Lahteen ja Kädentaito-messuille Tampereelle. Kirsi ylläpitää Itä-Hämeen Marttojen kässämarttojen blogia, josta kaikki halukkaat voivat hyödyntää ohjeita ja neuvoja. Vuonna 2016 hän oli järjestämässä onnistunutta Itä- ja Etelä-Hämeen marttojen yhteistä kässäleiriä.

Kirsi toimii myös aktiivisesti Paimelan Martoissa. Hän on ollut hallituksen jäsenenä useita vuosia ja tällä hetkellä hän toimii puheenjohtajana.

Käy äänestämässä Kirsiä vuoden vapaaehtoiseksi


Lisätietoja osoitteessa kansalaisareena.fi