|

|

Äänestä Uudenmaan Martat NOSTE-voittajaksi

Uudenmaan Marttojen käsityötoiminta on ehdolla Noste-palkinnon saajaksi. Ehdokkuus on jo sinällään hieno juttu. Palkinnon saaja valitaan yleisöäänestyksellä.
Käythän äänestämässä ja kerro äänestyksestä myös muillekin! Äänestysaika päättyy sunnuntaina 1.11.2015. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan viisi kahden hengen lippupakettia Kädentaitotapahtumaan (arvo 36 €).  


Siirry tästä äänestämään!


Uudenmaan Martat

Uudenmaan Marttojen vapaaehtoistoimintaan perustuvaa käsityötoimintaa on kehitetty systemaattisesti vuodesta 2008 lähtien. Käsitöiden tekemisellä ja kädentaitojen opettamisella on marttajärjestössä yli satavuotiset perinteet. Käsityön merkitys on tuona aikana muuttunut, mutta ihmisillä on edelleen halu tehdä itse. Keskeinen toimintamuoto on kaikille avoin kässäkahvila, joka kokoontuu kerran kuukaudessa. Kässäkahvilassa opitaan uutta, jaetaan omaa osaamista ja tehdään yhdessä. Valtakunnallisten vauvansukka- ja peittokampanjoiden lisäksi marttojen käsitöillä on tuotettu iloa mm. vanhuksille, lapsille ja turvapaikanhakijoille. Martat opettavat kädentaitoja myös avoimissa yleisötilaisuuksissa sekä erilaisille pienryhmille. 

Tutustu Uudenmaan Marttojen Kässämartat-nettisivuihin.

Mikä on Noste-palkinto?

Noste-palkinto jaetaan tänä vuonna kolmannen kerran. Sen voi saada toimija, joka tuo uutta nostetta tuotteisiin, markkinointiin, kehitykseen tai kauppaan kädentaidon alalla.