|

|

Aleksanteri Lounge ja Uudenmaan Martat luovat patailuelämyksiä

Tiedote 30.3.2017

Aleksanteri Lounge esittelee patailun uuden aikakauden

Pataruokien kirjosta voi nyt nauttia ympäri vuoden

Pataruuassa muhii uuden trendikkyyden ainekset: hidastaminen, hidas ruoka, mindfulness, yhdessä syöminen ja yhteinäiskulttuuri, moniaistisuus, juurevuus ja aitous. Padassa haudutettuja ruokia syödään kaikkialla maailmassa. On reseptejä, jotka ovat kulkeneet suvuissa jo vuosikymmeniä. Pataruokien kirjo ja tarinat ovat ehtymätön mahdollisuus, jonka ympärille Aleksanteri Lounge on yhteistyössä Uudenmaan Marttojen kanssa ryhtynyt luomaan kokonaista patailuelämystä.

Radisson Blu Aleksanteri Hotel on kotia rakastavien ihmisten hotelli, ja sen ravintola – Aleksanteri Lounge – on tuon kodin lämmin sydän. Sen tehtävä on koota yhteen niin paikalliset kuin eri puolilta maailmaa saapuvat matkailijat nauttimaan olostaan kuin kotonaan. Tästä syystä ravintolan kärkituotteeksi ja -elämykseksi on nyt valikoitu universaalilla tavalla tunteita herättävät pataruuat.

”Aleksanteri Loungeen luodun pataruokaelämyksen tavoitteena on tuoda esiin pataruokailun monipuolisuus. Tarjonnan terävin kärki rakentuu sesongeittain julkistettavasta teemapadasta sekä kattavasta valikoimasta erilaisia pataruokia. Tavoitteena on mielenkiintoinen ja monipuolinen näkymä siihen, mitä kaikkea pataruokailu tarjoaa; lämmintä yhdessäoloa, hauskuutta ja helppoutta sekä kiehtovia uutuuksia meiltä ja muualta maailmasta”, sanoo Aleksanteri Loungen keittiömestari Silvar Kraavik.

”Haluamme laajentaa pataruuan käsitettä kattamaan ajassa liikkuvia arvoja ja ilmiöitä – yhteisöllisyyttä, kodikkuuden uudenlaista arvostusta ja etenkin hektisessä kaupunkiympäristössä tavoiteltavia asioita: läheisyyttä, hidastamista ja mielenrauhaa”, sanoo Radisson Blu Aleksanteri Hotelin johtaja Klaus Ek.

Aleksanterin Pata syntyi yhteistyössä Uudenmaan Marttojen kanssa

Pataruokavalikoiman helmi on Aleksanterin Pata. Se on syntynyt suomalaisen ruokaperinteen inspiroimana kunnioittamaan 100-vuotiasta Suomea. Padan resepti syntyi Aleksanterin keittiömestareiden ja Uudenmaan Marttojen yhteistyönä. Aleksanterin Padan syvän ja herkullisen maun salaisuus piilee sen sydämessä – taiten valmistetussa lihaliemessä. Liemeen on kerätty 1900-luvun vaihteen ruuanlaitossa suosittuja yrttejä ja luonnonvaraisia maustekasveja.

”Uudenmaan Marttoja kiehtoo yhteistyöhankkeessa pataruuan ja pataruokailun syvempi ulottuvuus: yhdessä syöminen ja yhteisöllisyys – siihen liittyvät arvot ja perinteet. Syömällä yhdessä parannamme myös maailmaa ja toisiamme”, sanoo Marttaliiton pääsihteeri Marianne Heikkilä.

”Martat halusivat lähteä yhteistyöhön Radisson Blun asiantuntijoiden kanssa, koska haluamme tavoittaa yhdessä uusia asiakkaita ja kansalaisia uusien makuelämysten parissa”, jatkaa Heikkilä.

”Toivomme, että pataruuan kautta ihmisillä on aikaa pysähtyä, tunnustella, kuulostella, maistella ja nauttia elämästä yksin tai yhdessä – patojemme ääreen ovat tervetulleita ihmiset kaikkialta maailmasta”, sanoo Silvar Kraavik.

#aleksanterihelsinki #syödäänyhdessäpata

Lisätiedot


Aleksanteri Lounge on eloisa, mutta rauhallinen olohuone Helsingin Design Districtillä, joka kokoaa yhteen kaikki kaupunkilaiset sekä matkailijat eri puolita maailmaa. Loungessa on mahdollista syödä, juoda, tehdä töitä, tavata ystäviä tai rauhoittua – nauttia vapaa-ajasta kuin kotonaan! Meillä voit nyt myös nauttia pataruokaelämyksen, jollaista et koe missään muualla! Huolella työstettyjä pataruokia maustavat perinteet sekä modernit trendit.


Radisson Blu -hotelliketju kuuluu Carlson Rezidor Hotel Groupiin, joka on yksi maailman nopeimmin kasvavista hotelliryhmittymistä. Ryhmään kuuluvat Radisson Blu Hotellien lisäksi Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson and Country Inns & Suites By Carlson -hotellit. Carlson Rezidor Hotel Groupilla on yli 1 350 hotellia yli 100 maassa ympäri maailmaa. Radisson Blu Hotelleja on Suomessa kahdeksan, joista neljä Helsingissä sekä yksi Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Hotellien liiketoiminasta pääkaupunkiseudulla sekä Tampereella ja Oulussa vastaa Sokotel Oy ja Turussa Turun Osuuskauppa. Hotellit ovat keskittyneet tarjoamaan yksilöllisiä elämyksiä, ja yhteistä niille on kansainvälisesti palkittu palvelun laatu. Kaikki Suomen hotellit ovat Green Key -sertifioituja. Carlson Rezidor Hotel Group on valittu jo seitsemänä vuonna peräkkäin maailman eettisimpien yritysten joukkoon.


Radisson Blu Hotellit Suomessa

  • Radisson Blu Plaza Hotel Helsinki – The Stage for Your Story
  • Radisson Blu Royal Hotel Helsinki – Tapahtumatalo aitiopaikalla
  • Radisson Blu Seaside Hotel Helsinki – Helsinki State of Mind
  • Radisson Blu Hotel Espoo – The Log out Zone
  • Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku – Lupa nauttia
  • Radisson Blu Hotel Oulu – Tekee kaiken mahdolliseksi
  • Radisson Blu Aleksanteri Hotel Helsinki – Helmi kaupungin sydämessä
  • Radisson Blu Grand Hotel Tammer Tampere – Suurten tarinoiden näyttämö

Yhteistyössä