|

|

Asiantuntijakysely 20.10.2016 saakka: Toivottavat ja kestävät tulevaisuudet Horisontti 2020 -ohjelmalle

Kerro, millaista tulevaisuutta toivot! Haluatko, että huomiota kiinnitetään terveyteen, talouteen vai kenties koulutukseen – ja millä tavalla? Eurooppalaisessa Cimulact-hankkeessa osallistetaan 30 Euroopan maan kansalaisia ja asiantuntijoita kehittämään toivottavia ja kestäviä tulevaisuuksia tarkoituksenaan suunnata Euroopan Unionin Horisontti 2020 -ohjelmaa.

Tervetuloa arvioimaan kansalaisten jo aiemmin tunnistamia tulevaisuuksia kyselyssä, jonka löydät täältä.

Kyselyssä voit valita kaksi aihepiiriä, jossa molempien kohdalla arvioidaan neljä mahdollista polkua. Kyselyyn vastaamiseen menee 15-20 minuuttia ja sen voi suorittaa suomeksi tai ruotsiksi. Kyselyn alussa pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoite, johon lähetetään vastauslinkki.

Kyselyn perusteella tehdään johtopäätöksiä siitä, millaisia tulevaisuuksia Euroopassa ja Suomessa toivotaan ja välitetään sanoma Euroopan Unionin Horisontti 2020 -ohjelman suuntaamiseen. Helsingin yliopistolla toimiva Kuluttajatutkimuskeskus vastaa kyselystä Suomen osalta. Cimulact-hankkeen verkkosivulla voit tutustua tarkemmin hankkeen tavoitteisiin ja mm. eri Euroopan maiden kuluttajien kehittämiin tulevaisuusvisioihin.

Kyselykutsua ja -linkkiä saa jakaa asiantuntijayhteisöissään!

Kiitos!

Päivi Timonen, Petteri Repo ja Kaisa Matschoss

Helsingin yliopisto, Kuluttajatutkimuskeskus