|

|

Ässäkokki-kurssit lapsille Turussa

Turussa Lounais-Suomen Marttojen piirin toimistolla pidetään kesäkuun lopulla Ässäkokki-kursseja 7-12 vuotiaille lapsille. Ässäkokit oppivat valmistamaan kasvispainotteisia aterioita satokausiajattelulla, sekä leipovat ja valmistavat myös suolaisia ja makeita ajankohtaan sopivia välipaloja. Ässäkokit myös oppivat kettiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä.


Ässäkokki -kurssi lapsille

Turun Osuuskauppa järjestää yhdessä Lounais-Suomen Marttojen kanssa Ässäkokki-kursseja Marttojen opetuskeittiöllä Turussa. Maksuttomat kurssit on suunnattu 7–12-vuotiaille lapsille.
Kurssilla valmistetaan kasvispainotteinen ateriakokonaisuus, leivotaan sekä suolaista että makeaa ja tehdään ajankohtaan sopiva välipala. Kantavana teemana on satokausiajattelu, johon S-ryhmä on yhdessä Satokausikalenterin kanssa opastanut asiakkaitaan jo parin vuoden ajan.

Kokkaamisen ohessa kursseilla keskustellaan terveellisestä ruoasta, keittiöhygieniasta, lajittelusta ja kierrätyksestä. Sopivissa tilanteissa vertaillaan myös itse tehdyn ja valmiina ostetun ruoan hintoja.
Tässä vaiheessa julkaistaan kesäkuun kurssit, jotka järjestetään 27., 28. ja 29.6. klo 10-13. Loppuvuoden kurssien ajankohdat julkaistaan elokuun puoleen väliin mennessä.
Jokaiselle kurssille otetaan mukaan 10 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittautumiset tämän linkin kautta: www.martat.fi/marttapiirit/lounais-suomi/assakokit/

Turun Osuuskauppa