|

|

Eeva Honkonen Marttaliiton kansalaistoiminnan koordinaattorin äitiysvapaan sijaiseksi

Marttaliiton kansalaistoiminnan koordinaattorin äitiysvapaan sijaiseksi on valittu Eeva Honkonen. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden kandidaatti. Honkonen on työskennellyt aiemmin Marttaliiton Kasvista poikien pöytään -kampanjassa, Suomen Hiihtoliitolla ja MTV Uutisilla. Hän on toiminut pitkään vapaaehtoisena ja kouluttajana muun muassa 4H:ssa, Mannerheimin Lastensuojeluliitossa ja Nuorten Akatemiassa. Eeva Honkonen aloittaa tehtävässä 1.2.2022.

”Aloitan erittäin inspiroitunein mielin työni kansalaistoiminnan koordinaattorina. Martat on minulle entuudestaan tuttu järjestö, jossa arjen hyvyys ja yhdessä toteuttaminen ovat kaiken toiminnan keskiössä. Koen olevani arvotyöntekijä, joten Marttojen toimintatavat ja tekemisen sisällöt istuvat minulle loistavasti. Odotan ensi vuodelta kohtaamisia, yhdessä oppimista puolin ja toisin sekä uusien ideoiden syntyä niin yhdistyksissä kuin Marttaliitossakin ”, Eeva Honkonen kertoo.

”Kansalaistoiminnan koordinaattorin tehtävänä on mahdollistaa ja kehittää marttajärjestön kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa. On hienoa saada Eeva Honkonen mukaan tuottamaan toiminnan sisältöjä ja innostamaan järjestömme toimijoita sekä kouluttamaan ja neuvomaan marttoja ja marttayhdistyksiä. Yhdessä voimme mahdollistaa innostavaa ja kiinnostavaa marttatoimintaa, tehdä yhdistysten hallinnosta mahdollisimman helppoa ja tarjota monipuolista vapaaehtoistoimintaa, Marttaliiton kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara iloitsee.

Lisätietoja
Kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara, reija.salovaara@martat.fi, 040 508 8249