|

|

Emilia Laine Marttaliiton kansalaistoiminnan koordinaattoriksi

Marttaliiton kansalaistoiminnan koordinaattoriksi on valittu Emilia Laine (31). Laine on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri. Hän siirtyy Marttaliittoon Helsingin kaupungin ruoka-avun kehittämishankkeen projektipäällikön tehtävästä, ja hän on toiminut aiemmin Raittiuden Ystävät ry:n asiantuntijana. Laine on toiminut pitkään vapaaehtoisena ja eri luottamustehtävissä muun muassa Partiossa.

Tehtävä tuli täytettäväksi, kun Marttaliiton vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Ritva Ikonen jää vuodenvaihteessa eläkkeelle. Uusi kansalaistoiminnan koordinaattori vahvistaa Marttaliiton strategian mukaista järjestö- ja vapaaehtoistoimintaa 1.1.2021 alkaen.

”Innostun uusista ideoista ja yhdessä tekemisestä. Sydämeni sykkii järjestötyölle, ja valtiotieteilijänä pidän kansalaisjärjestöjen yhteiskunnallista roolia tärkeänä. Martoissa minuun kolahtaa positiivinen tekemisen meininki ja tärkeisiin yhteiskunnallisiin teemoihin tarttuminen ilon kautta. Kansalaistoiminnan koordinaattorina haluan osaltani tukea Marttayhdistysten toimintaa ja olla mukana luomassa uusia marttailumahdollisuuksia niin etänä kuin kasvokkainkin”, Emilia Laine kertoo.

”Kansalaistoiminnan koordinaattorin tehtävänä on mahdollistaa ja kehittää marttajärjestön kansalais- ja vapaaehtoistoimintaa. On hienoa saada Emilia Laine mukaan tuottamaan toiminnan sisältöjä ja innostamaan järjestömme toimijoita sekä kouluttamaan ja neuvomaan marttoja ja marttayhdistyksiä. Yhdessä voimme mahdollistaa innostavaa ja kiinnostavaa marttatoimintaa, tehdä yhdistysten hallinnosta mahdollisimman helppoa ja tarjota monipuolista vapaaehtoistoimintaa, Marttaliiton kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara iloitsee.

Lisätietoja
Kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara, reija.salovaara@martat.fi, 040 508 8249