|

|

Essukilpailu martoille – vanhasta uutta

Tee kierrätysessu martalle; naiselle, miehelle tai lapselle! Essu suojaa vaatteita lialta ja vähentää pyykkäämisen tarvetta. Tee essu tuunaten ja kierrättäen. Toteutustapa, tyyli ja malli ovat vapaat. Hyödynnä esimerkiksi vanhoja kodintekstiilejä tai vaatteita; verhoja, farkkuja, paitoja. Voit tehdä essun rinnalle vaikka pipon, huivin tai muun päähineen, mutta sen tekeminen ei ole edellytys kilpailuun osallistumiselle. Kilpailuaika on 8.6.-30.9.2015.

Osallistu näin

1. Kuvaa tuotteet, joista aiot tehdä essun.

2. Kuvaa valmis tuote, kirjoita lyhyt kuvaus ideastasi ja anna kilpailutyöllesi nimi.

3. Lähetä kuvat ja teksti, yhteystietosi ja marttayhdistyksesi sekä piirisi nimi osoitteeseen kilpailu@martat.fi.

Raati valitsee, yleisö äänestää

Raati valitsee 10 työtä, jotka laitetaan esille Marttojen osastolle Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella. Yleisö äänestää näistä 3 parasta essua. Äänestysaikaa on pe 13.11. klo 10–18 ja la 14.11. klo 10–15.

Voittajat julkistetaan messujen Idea-lavalla (C-halli) lauantaina 14.11. klo 16.

Palkinnot

1. Pfaff Passport 2.0 ompelukone (arvo 595 e).

2. Helsinki-Tukholma -risteily luksusluokan hytissä kahdelle. Risteilyn arvo lähtöpäivän mukaan 240-420 e.

3. 100 euron lahjakortti lankakauppa Snurreen (myymälä tai verkkokauppa). Lisäksi: Yleisöäänestykseen valittujen essujen tekijät (10 henkilöä) saavat Tampereen Messuilta pääsyliput tapahtumaan.

Raatiin kuuluvat Aija Rouhiainen (suunnittelija, ri-saineri, tv:stä tuttu), Mervi Oksanen (Tampereen Messut/Suomen Kädentaidot), Kirsi Peltola (Paimelan Martat, Itä-Hämeen Martat) ja Tanja Rantanen (Kädentaitomartat, Uudenmaan Martat).

Lisätietoja: pirkko.elomaa-vahteristo@martat.fi