|

|

Etsimme reippaaseen joukkoomme palveluvastaavaa

Palveluvastaava

Etsimme joukkoomme palveluvastaavaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuottamaan toimistopalveluita sekä Ry:lle että Oy:lle. Työtehtävät: Toimiminen palveluesimiehenä kotiapupalveluille, (työvuorosuunnittelu, ajanvaraus, lähiesimiehen tehtävät), taloushallinnon avustavat tehtävät (laskutus, hankemaksatusten valmistelu, käteiskassatilitykset, aineiston toimittaminen tilitoimistolle) ja muut asiakaspalvelutehtävät.
Tehtävä vaatii taloushallinnon ja tietotekniikan hyvää osaamista, erinomaisia tiimityötaitoja ja kykyä palvella erilaisia niin ulkoisia kuin sisäisiä asiakkaitamme eri viestintäkanavia hyödyntäen. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Olet sitoutunut jäsen työyhteisössäsi, ja haluat kehittää palvelutoimintaamme systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi) ja alan työkokemus katsotaan eduksi.
Työsuhteessa noudatamme kiinteistöpalvelualan TES:a. Tehtävän vaatimuspisteet 43, pl. 10. Työ sisältää jonkin verran myös ilta- ja viikonlopputöitä.
Toivomme hakemuksen ja cv:n postitse 23.4.2018 mennessä osoitteeseen Pohjois-Karjalan Marttapalvelut Oy/Katja Kolehmainen, Koskikatu 5-7, 80100 Joensuu. Haastattelut pidetään 26.4., jolloin toivomme hakijan esittävän työ- ja opintotodistukset.
Lisätietoja tehtävästä antaa 10.-13.4 ja 19.4. toimitusjohtaja Katja Kolehmainen, puh. 0400 179 095.

Pohjois-Karjalan Martat ry on kansalaisjärjestö joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Piirin alueella toimii 107 marttayhdistystä ja 9 toimintaryhmää. Jäseniä on n. 3 900. Piiri tarjoaa asiantuntevaa kotitalousneuvontaa, elämyksiä ja iloista yhdessäoloa. Pohjois-Karjalan Marttapalvelut Oy tarjoaa kotiapupalvelua kodin päivittäisiin askareisiin, kuten siivous- ja asiointiapua.