|

|

Hae Marttojen Euroopan Parlamentin matkalle jouluiseen Strasbourgiin 9.–11.12.2018

Marttaliiton varapuheenjohtaja Sirpa Pietikäinen kutsuu marttoja tutustumaan Euroopan Parlamentin työskentelyyn – ja samalla itse kaupunkiin, viehättävään, pittoreskiin Ranskan joulupääkaupunkiin, Strasbourgiin. Matka järjestetään Marttaliiton toimesta 9.11.12.2018.

Matkalle voi osallistua 50 henkilöä. Matkan hinta osallistujalle on 300 €/henkilö. Hinta sisältää lennot Hki-Frankfurt-Hki, bussikuljetukset Fra-Strasbourg-Fra, hotelliyöpymisen 2 hengen huoneessa, yhden illallisen ja yhden lounaan sekä ohjelman.

Hae matkalle 30.4 mennessä

Marttaliitto valitsee matkalle lähtijät ja ilmoittaa heille valinnasta. Voit hakea matkalle lähettämällä enintään sivun mittaisen avoimen hakemuksen, jossa perustelet, miksi Sinä olisit hyvä ryhmämatkalainen marttojen tutustumismatkalle Strasbourgiin.

Millä tavalla olet aikaisemmin ollut mukana Marttojen tai muussa kansainvälisessä toiminnassa? Miten haluat olla viemässä viestiä näkemistäsi ja oppimistasi asioista oman yhdistyksesi, piirisi ja marttajärjestön parissa (marttaillat, lehtijutut, blogi, valokuvaaminen, sosiaalinen media matkan aikana, tietoisku piirin syys- tai kevätkokouksessa, muu)?

Kerro myös kielitaidostasi ja mitä odotat matkalta. Valitsemme matkalle lähtijät kokonaisarvion perusteella huomioiden alueellisen edustavuuden. Toivomme matkalle mukaan monenlaisia ja eri ikäisiä marttoja ympäri Suomea. Hakijoita ei valita ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kirjallinen haku pyydetään lähettämään osoitteeseen: joonas.jylha@martat.fi.