|

|

Heidi Holmroos Marttaliiton ympäristö- ja ilmastoasioiden asiantuntijaksi

Marttaliiton ympäristö- ja ilmastoasioiden asiantuntijaksi on valittu filosofian tohtori Heidi Holmroos. Hän siirtyy uuteen rooliinsa luonto- ja ympäristöalan opettajan tehtävästä.

Holmroos on aiemmin työskennellyt ympäristötieteiden tutkimushankkeissa. Häneltä löytyy myös monialaista osaamista myynnin, markkinoinnin sekä koulutuksen parissa. Hän on koulutettu Metsämieli-ohjaaja ja perehtynyt luonnon hyvinvointivaikutuksiin.

– On upeaa päästä työskentelemään arvostamaani järjestöön, itselleni merkityksellisten asioiden parissa! Odotan jo innolla alkavaa yhteistyötä niin Marttaliiton ja -piirien ammattilaisten kuin koko jäsenistön ja sidosryhmien kanssa. Hyvän arjen lähettiläinä Martat toimivat myös ympäristökysymyksissä edelläkävijöinä omissa verkostoissaan. Tätä haluan osaltani olla tukemassa, positiivisella ja eteenpäin katsovalla asenteella, Holmroos toteaa.

Ympäristö- ja ilmastoasioiden asiantuntijan tehtäviin kuuluvat muun muassa Marttajärjestön ympäristöneuvonnan ja kestävän kehityksen toiminnan kehittäminen ja toteuttaminen, järjestön varautumistoiminnan koordinointi, piirien neuvontatoiminnan ja vapaaehtoisten tukeminen ja innostaminen. Lisäksi asiantuntija tulee edistämään yhteiskunnallista vaikuttamista, verkostoitumaan ja viestimään sekä olemaan mukana hanketoiminnassa.

– Tehtävässä yhdistyvät yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä käytännönläheisten ratkaisujen edistäminen ja arjentason vaikuttaminen. Asiantuntija tekee työtä ympäristötuntemuksen, ympäristömyönteisyyden ja luontopositiivisuuden lisäämiseksi. Martat edistävät omalla toiminnallaan luonnon monimuotoisuuden säilymistä. Olemme mukana mahdollistamassa turvallista ja kestävää tulevaisuutta ja hyvinvointia myös tuleville sukupolville, Marttaliiton neuvonnan johtaja Teija Jerkku toteaa.

Heidi Holmroos aloittaa tehtävässä 15. toukokuuta 2023 osa-aikaisesti ja elokuun 2023 alusta kokoaikaisesti.

Lisätietoja

Neuvonnan johtaja Teija Jerkku, teija.jerkku@martat.fi, 050 342 0585