|

|

Henni Kuusisto Marttaliiton viestintäpäällikön opintovapaan sijaiseksi

Henni Kuusisto aloittaa Marttaliiton viestintäpäällikkönä 17.10.2022.

Marttaliiton viestintäpäällikön opintovapaan sijaiseksi on valittu kauppatieteiden maisteri Henni Kuusisto. Hän on työskennellyt aiemmin Diakonia-ammattikorkeakoulussa, Pelastakaa Lapsilla ja HelsinkiMissiossa. Henni Kuusistolla on monipuolinen viestinnän, markkinoinnin ja järjestötoiminnan kokemus. Hän aloittaa tehtävässä 17.10.2022.

”Olen iloinen ja motivoitunut tulevasta työstäni Marttaliiton viestintäpäällikkönä. Odotan jo kovasti uuteen työyhteisööni ja Marttojen vaikuttavaan toimintaan tutustumista”, Henni Kuusisto toteaa.

Viestintäpäällikkö koordinoi ja toteuttaa Marttaliiton monikanavaista päivittäisviestintää ja kampanjoita sekä tekee viestinnän vuosisuunnittelua.

”Viestintäpäällikkö myös tukee ja sparraa liiton asiantuntijoita, marttapiirejä ja yhdistyksiä näiden viestinnässä. On hienoa saada Henni Kuusisto tekemään ja kehittämään yhden Suomen näkyvimmän kansalaisjärjestön viestintää entistäkin tavoittavammaksi ja kiinnostavammaksi”, Marttaliiton kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara iloitsee.

Viestintäpäällikkö Joonas Jylhä jäi kahden vuoden mittaiselle opintovapaalle 1.9.2022.

Lisätietoja
Kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara, reija.salovaara@martat.fi, 040 508 8249