|

|

Ideat etsivät toteuttajaa

Tapahtuman aiheena on yrittäjän luovuus ja rohkeus tarttua ideoihin ja kehittää niitä edelleen kaupallisiksi ratkaisuiksi. Tule kuuntelemaan mm. luovimmaksi suomalaiseksi valittua Perttu Pölöstä, joka on rakentanut omakohtaisen tarpeen ratkaisusta yrityksen ja kansainvälinen vientituotteen. Tapahtumassa esitellään myös tuote-/palveluideoita, jotka etsivät yrityksiä toteuttajikseen.

Keräsimme syksyn Lajitin-hankkeen työpajakiertueella kuluttajilta ideoita tuotteista ja palveluista, jotka helpottavat lajittelua kotona. Ideoita kertyi laidasta laitaan: digitaalisista ratkaisuista innovatiivisiin tuotteisiin. Nyt näille ideoille tarvitaan toteuttajia. Kiinnostaisiko sinun yritystäsi lähteä mukaan?

Tapahtumassa voimme keskustella myös mahdollisuudesta, kuinka Lajitin-hanke voi tukea jo olemassa olevan lajittelutuotteen kuluttajatestausta tai yrityksen oman lajittelun kehittämistä.

Tapahtuma on tarkoitettu yrityksille, se on kaikille avoin ja maksuton.

Katso lisää ja ilmoittaudu: www.uef.fi/lajitin/ideat-etsivat-toteuttajaa

Lajitin-hanke on saanut Pohjois-Karjalan maakuntaliitolta EAKR-rahoitusta. Sitä toteuttavat Itä-Suomen yliopisto ja Pohjois-Karjalan Martat