|

|

Ilmastolukupiirit tuovat yhteen kiehtovimmat kirjat ja antoisimmat keskustelut ilmasto- ja luontokriisistä – Ilmoittautuminen lukupiirin vetäjäksi on nyt käynnissä

Ilmastolukupiirit haastavat suomalaiset lukemaan, keskustelemaan ja kohtaamaan ilmasto- ja luontokriisin. Kevään 2021 aikana tuomme yhteen kiehtovimmat kirjat ja antoisimmat keskustelut – livenä ja verkossa.

Kirjastojen, Greenpeacen, Lukukeskuksen, Marttojen ja Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin yhteinen haaste kutsuu ihmisiä kirjojen pariin, ilmastolukupiirien merkeissä. Ilmastolukupiiri.fi -sivuston kautta kuka tahansa mistä päin Suomea tahansa voi ilmoittautua mukaan ilmastolukupiirin osallistujaksi tai vetäjäksi. Kysynnän mukaan lukupiirejä perustetaan kevään 2021 ajaksi eri puolille Suomea – sekä myös virtuaalisesti. Lukupiirejä varten on koottu kirjalista, joka auttaa sopivien kirjojen valinnassa.

Ilmoittautuminen lukupiirin vetäjäksi on nyt käynnissä. Se voisit olla sinä!

Ilmastolukupiiri.fi -sivuston kautta voi ilmoittautua ilmastolukupiirin vetäjäksi tai osallistujaksi. Marraskuussa järjestetään myös koulutuksia lukupiirien vetäjille.

Lue lisää ja tule mukaan osoitteessa www.ilmastolukupiiri.fi.