|

|

Ilmoittautuminen Avoimet Puutarhat -tapahtumaan on alkanut – Ilmoittaudu mukaan 19.6. mennessä

Avoimet puutarhat -teemapäivää vietetään sunnuntaina 7.8.2022. Päivän aikana sadat kotipuutarhat avaavat porttinsa, ja puutarhoissa kohtaa jopa 70 000 harrastajaa. Haastamme kaikki martat mukaan avaamaan puutarhansa teemapäivänä sekä tutustumaan kohteisiin ja viemään ystävän puutarhaan.

Ilmoita puutarhasi mukaan tapahtumaan

Avoimet Puutarhat -tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo 11. kerran. Tänä vuonna tapahtumapäivä on elokuun ensimmäinen sunnuntai 7.8.2022, klo 12–17. Elokuun alun puutarhat ovat upeimmillaan monin tavoin, sillä hyötykasvien sadonkorjuun aika alkaa silloin kotipuutarhoissa marjojen ja vihannesten osalta. Eurooppalainen yhteinen teema tapahtumille on Puutarhat ilmastonmuutoksessa.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenlaiset mielenkiintoiset ja omannäköiset puutarhat eri puolilta Suomea. Osallistujille postitetaan materiaalia, joka auttaa tapahtuman toteutuksessa.

  • Ilmoita oma puutarhasi mukaan 19.6.2022 mennessä osoitteessa www.avoimetpuutarhat.fi (linkki avautuu ilmoittautumisohjeisiin).

Lisätietoja


Avoimet puutarhat -tapahtuman järjestävät yhdessä Puutarhaliitto ry ja Svenska Trädgårdsförbundet rf. Tapahtuman yhteistyökumppaneita ovat Marttaliiton ohella Maiju ja Yrjö Rikalan sekä Ljudmila ja Nikolai Borisoffin puutarhasäätiöt, Kotipuutarha-lehti ja Kekkilä. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä eurooppalaisen Rendez vous aux Jardins -verkoston kanssa.