|

|

Ilmoittautuminen syksyn Nasta-harjoituksiin avataan 19.6. klo 9:00

naisten valmiusliitto Nasta-harjoitus

Arjen turvallisuutta Nasta-harjoituksista

Naisten Valmiusliiton Minnatar 2017 -harjoitus järjestetään 1.–3.9.2017 Siilinjärvellä. Harjoitus toteutetaan Maanpuolustuskoulutusyhdistyksen (MPK) kursseina. Ilmoittautuminen alkaa 19.6. klo 9:00. Suosituimmat kurssit täyttyvät  nopeasti.

NASTA-harjoitukset ovat valtakunnallisia naisille kohdennettuja valmiusharjoituksia, jotka järjestetään vapaaehtoisten naisten voimin. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kurssikokemusta, ennakkotietoja tai -taitoja valitun kurssin aiheesta tai minkään järjestön jäsenyyttä. Koulutus on luonteeltaan kaikille naisille soveltuvaa peruskoulutusta.

Naisten Valmiusliitto on järjestänyt vuosittain kaksi valtakunnallista NASTA-harjoitusta vuodesta 1998 alkaen. Päämääränä on parantaa osallistujien arjen turvallisuuteen ja varautumiseen liittyviä tietoja ja taitoja sekä valmentaa naisia toimimaan erilaisissa johto- ja kouluttajatehtävissä.

Marttaliitto ry on Naisten Valmiusliitto ry:n jäsen ja kannustaa marttoja osallistumaan toimintaan.

Marttaliiton hallituksen myöntämät stipendit 2017

Marttaliiton hallitus myöntää marttojen haettavaksi yhteensä 10 osallistumismaksun suuruista (75 €) stipendiä Minnatar-harjoituksiin.

Kun olet ilmoittautunut Naisten valmiusliittoon ja maksanut osallistumismaksun, lähetä stipendihakemuksesi osoitteella Marttaliitto ry, Soile Saarinen, Lapinlahdenkatu 3A. 00180 Helsinki.

Hakemuksessa tulee olla nimi ja yhteystiedot, tilinumero, kuitin kopio osallistumismaksusta ja lyhyt perustelu: Miksi olet kiinnostunut aiheesta ja haluat tutustua toimintaan? Kerro myös, oletko ollut mukana Naisten Valmiusliiton toiminnassa aiemmin ja miten olet toiminut.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täällä