|

|

Jokaisella lapsella on oikeus tulevaisuuteen – Martat mukana #SaaUnelmoida -viestintäkampanjassa

Martat ovat mukana #SaaUnelmoida -viestintäkampanjassa. Tämän vuoden lapsen oikeuksien kampanjan teema on jokaisen lapsen oikeus tulevaisuuteen.

#SaaUnelmoida-kampanja rohkaisee lapsia ja nuoria unelmoimaan sekä tavoittelemaan itsensä näköistä tulevaisuutta. Kampanjassa on mukana 11 julkisuudesta eri tavoin tunnettua henkilöä, jotka jakavat videoilla omat lapsuuden unelmansa ja kannustavat lapsia ja nuoria uskomaan itseensä ja unelmiinsa. Osallistumme kampanjaan Lapsen oikeuksien viestinnän yhteistyöverkoston jäseninä.

Tutustu kaikkiin kampanjavideoihin: https://www.youtube.com/lapsenoikeudetfi

Rohkaistaan lapsia ja nuoria unelmoimaan ja tavoittelemaan haaveitaan!

Näin voit ottaa osaa kampanjaan:

Tee sosiaalisen median tilillesi kannustava päivitys, jossa kerrot lapsuuden/nuoruuden aikaisesta unelmastasi. Päivitys voi olla kuva-, teksti- tai videomuodossa, ja unelmasi voi olla pieni ja arkinen tai suuri ja utopistinen – ihan miten parhaaksi koet!

  1. Lisää päivitykseen tunniste #SaaUnelmoida.
  2. Haasta ystäväsi, työkaverisi, yhteistyökumppanisi tai muu valitsemasi taho mukaan luomaan lapsille ja nuorille tulevaisuususkoa!
  3. Voit halutessasi tagata mukaan myös Lapsen oikeuksien viestintäverkoston sometilin: @LapsenOikeudet
  4. Voit osallistua kampanjaan myös jakamalla kampanjan päivityksiä sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoa: www.lapsenoikeudet.fi/saaunelmoida

Kampanjan nostot löytyvät sosiaalisesta mediasta aihetunnisteella #SaaUnelmoida ja #OikeusTulevaisuuteen

Kampanjan toteuttaa Kansallinen lapsen oikeuksien viestintäverkosto. Kampanja on osa Lapsen oikeuksien ympärille rakennettua toiminnallista teemaviikkoa, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Lapsen oikeuksien viikkoa vietetään 16.-22.11.2020.

Lue lisää Lapsen oikeuksien viikosta: https://www.lapsenoikeudet.fi/kampanja/lapsenoikeuksienviikko/