|

|

Ke- ja Et-Po Martat hakee kahta kotitalouden asiantuntijaa!

Keski- ja Etelä-Pohjanmaan Martat ry on kansalaisjärjestö ja yksi marttajärjestön 14 alueellisesta piiristä. Me edistämme kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Piirin alueella toimii 39 marttayhdistystä ja jäseniä on n. 2000. Piiri tarjoaa asiantuntevaa kotitalousneuvontaa, elämyksiä ja iloista yhdessäoloa. Yhdistykset järjestävät monipuolista jäsentoimintaa.

Etsimme joukkoomme yhtä-kahta kokoaikaista  Kotitalouden asiantuntijaa
määräaikaiseen työsuhteeseen vuodeksi 2019. Kotitalouden asiantuntijan pääasiallinen tehtävä on tehdä kotitalousneuvontaa eri kohderyhmille lapsista ikäihmisiin.

Olet kiinnostunut monipuolisesta työstä, valmis tekemään ilta- sekä lauantaitöitä ja haluat mielenkiintoisen työn? Työajasta 3/4 täyttää kotitalous- sekä hankekurssien toteuttaminen ja 1/4 järjestötoiminta. Sinulla on vähintään opisto- tai ammattikorkeakoulutason kotitalous- tai ravitsemusalan koulutus.
Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan TES:ta. Työn tekemiseen tarvitset oman auton.

Lähetä hakemus sähköpostitse 23.11. mennessä osoitteeseen tuija.biskop@martat.fi Haastattelut pidetään viikoilla 49 ja 50, jolloin toivomme hakijan esittävän työ- ja opintotodistukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Tuija Biskop 15.11. klo 9–15, puh. 050 5976 585.