|

|

KESÄLAHTI CITY MAHATON

Valtakunnan hupaisin viesti kulkee jälleen toukokuussa 2017. Kesälahti City Mahaton järjestetään nyt kolmannen kerran ja tapahtumasta tulee entistäkin hienompi.

Kesälahti city mahattomasKesälahti city mahattomassa kierretään viestinä noin viisi kilometriä pitkää lenkkiä. Vaihto on tasatunnein, ja vaihtopaikkana on tori Kesälahden pitäjän keskustassa. Viesti alkaa perjantaina 19.5. kello 15 ja päättyy helatorstaina 25.5. klo 16. Yhtäjaksoinen kesto on 145 tuntia. Satavuotiaan Suomen kunniaksi viestin kierrokset vastaavat vuosia siten, että lähtökierros vastaa vuotta 1873, jolloin Kesälahden kunta perustettiin. Siitä tullaan vuosi ja tunti kerrallaan tähän päivään. Tavoite on tuoda tapahtumassa esille maailman, Suomen ja paikkakunnan historiaa, ja osallistujat voivat tuoda omaa historiaansa näkyviin haluamallaan tavalla.
sa kierretään viestinä noin viisi kilometriä pitkää lenkkiä. Vaihto on tasatunnein, ja vaihtopaikkana on tori Kesälahden pitäjän keskustassa. Viesti alkaa perjantaina 19.5. kello 15 ja päättyy helatorstaina 25.5. klo 16. Yhtäjaksoinen kesto on 145 tuntia. Satavuotiaan Suomen kunniaksi viestin kierrokset vastaavat vuosia siten, että lähtökierros vastaa vuotta 1873, jolloin Kesälahden kunta perustettiin. Siitä tullaan vuosi ja tunti kerrallaan tähän päivään. Tavoite on tuoda tapahtumassa esille maailman, Suomen ja paikkakunnan historiaa, ja osallistujat voivat tuoda omaa historiaansa näkyviin haluamallaan tavalla.