|

|

Keski-Suomen martat hakee hanketyöntekijää / kotitalousasiantuntijaa

Etsimme reipasta hanketyöntekijää/kotitalousasiantuntijaa joukkoomme ajalle 19.2.- 31.12.2018

Hankkeen kohderyhmänä ovat eläkkeelle jäämässä olevat ja eläkeikäiset. Hankkeen tavoitteena on kohderyhmän elämänlaadun kohentaminen, elämänhallinnan ja osallisuuden lisääntyminen mm. työpajojen, ruokakurssien, seminaarien ja vapaaehtoistoiminnan avulla.

Hanketyöntekijän tehtäviin kuuluvat toiminnan suunnittelu, kehittäminen ja arviointi sekä toiminnan toteuttaminen ja raportointi. Lisäksi työhön kuuluu monikanavaista viestintää ja vaikuttamista, alueellista verkostotyötä, aineiston tuotantoa ja tapahtumien järjestämistä.

Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, hankeosaamista, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Ruokaan ja ravitsemukseen liittyvä neuvonta on erityisosaamistasi. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Olet innostunut, omatoiminen ja sitoutunut jäsen työyhteisössäsi. Soveltuva korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Hanketyön lisäksi työtehtäviisi kuuluu Keski-Suomen Martat ry:n kotitalousneuvonnan tehtäviä, kuten luentojen ja ruokakurssien pitoa.

Tehtävä on määräaikainen. Hankkeen toteutusaika on 1.2.2018 – 31.12.2020, STEA tekee rahoituspäätöksen vuosittain, joten työsuhteen jatko on mahdollinen. Haettava henkilö toimii Keski-Suomessa hanketyöntekijänä tehden myös käytännön neuvontatyötä hankkeeseen liittyen (n. 50% työajasta), sekä Keski-Suomen Martat ry:n kotitalousasiantuntijana (n. 30% työajasta). Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä sekä edellyttää matkustusvalmiutta. Työaika on n. 30t/vko. Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan TES:ta, palkka on vaativuusryhmän N4 mukainen.

Toivomme hakemuksen ja cv:n postitse 23.1.2018 mennessä osoitteeseen Keski-Suomen Martat ry/Kati-Erika Timperi, Yliopistonkatu 11, 40100 Jyväskylä. Haastattelut pidetään 6-7.2.2018, jolloin toivomme hakijan esittävän työ- ja opintotodistukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa 15-16.1.2017 klo 10-11 toiminnanjohtaja Kati-Erika Timperi, 050 512 3492