|

|

Kiilto ja Martat yhteistyöhön

Kiilto Kodinhoitotuotteet ja Marttaliitto ry ovat aloittaneet pitkäaikaisen yhteistyön viihtyisän kodin puolesta. Kiilto ja Martat ovat kotimaisia toimijoita, joiden yhteisenä tavoitteena on arjen helpottaminen ja hyvinvoinnin luominen koteihin.

Yhteistyökumppanit läsnä arjessa

Kiilto Kodinhoitotuotteiden ja Marttojen juuret ovat pitkällä Suomen historiassa. Molemmat tahot mielletään yleisesti kodinhoidon asiantuntijoiksi. Arki ja hyvinvointi ovat tiiviisti läsnä sekä Kiilto Kodinhoitotuotteiden että Marttojen toiminnassa, joten yhteistyön solmiminen näiden kahden toimijan välille on luontevaa.

– Kiilto on Martoille luonnollinen yhteistyökumppani. Arvot ja tavoitteet ovat linjassa toimintamme kanssa. Haluamme innostaa yhdessä siivoamiseen ja uskomme, että puhtaan raikas koti ja yhdessä tekeminen tuovat arkeen hyvää oloa ja järjestystä, sanoo Marttaliitto ry:n pääsihteeri Marianne Heikkilä.

Kodinhoidon asiantuntijat edistävät hyvinvointia

Kodinhoidon asiantuntijuuden yhdistämisen kautta Kiilto Kodinhoitotuotteet ja Martat voivat tukea entistä paremmin kotitalouksien hyvinvointia.

– Martat ovat johtavia arjen asiantuntijoita ja he tuntevat suomalaiset kodit. Kiilto haluaa olla mukana Marttojen toiminnassa ja kehittää Kiilto Kodinhoitotuotteita suomalaisten kuluttajien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Uskon, että yhdessä Marttojen kanssa onnistumme tässä tavoitteessa laadukkaasti – ­toimivaa ja kestävää arkea edistäen”, kertoo KiiltoCleanin liiketoimintajohtaja Jari Niitynperä. Kiilto Kodinhoitotuotteet on kotimaisen pesu-, puhdistus- ja hygieniatuotteita valmistavan ja markkinoivan KiiltoClean Oy:n tuotemerkki.


Kiilto Kodinhoitotuotteet on kotimaisen pesu-, puhdistus- ja hygieniatuotteita valmistavan ja markkinoivan KiiltoClean Oy:n tuotemerkki. Kiilto Kodinhoitotuotteet koostuu laajasta valikoimasta yleis- ja erikoispuhdistusaineita sekä lattianhoitotuotteita. Kiilto Kodinhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan Suomessa.

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Marttajärjestö vahvistaa ihmisiä elämänhallinnassa ja antaa välineitä hyvinvoinnin pysyvään parantamiseen.  Marttojen tavoitteena on vaikuttaa, auttaa, opastaa ja inspiroida arjen taidoissa ruokaan, ravitsemukseen, puutarhanhoitoon, ympäristöön, kodin talouteen ja kodinhoitoon liittyvissä asioissa. Marttojen neuvonta tavoittaa vuosittain yli 100 000 kansalaista, jäseniä on 46 000 ja Taloustutkimuksen neuvontajärjestötutkimuksissa martat ovat sijoittuneet ensimmäiseksi.


Lisätietoja

  • Kiilto Kodinpuhdistustuotteista: kiiltokodinpuhdistus.fi
  • Marianne Heikkilä, pääsihteeri, Marttaliitto ry, p. 050 375 1195, sähköposti: marianne.heikkila@martat.fi
  • Jari Niitynperä, liiketoimintajohtaja, KiiltoClean Oy, p. 040 189 6699, sähköposti: jari.niitynpera@kiiltoclean.fi
Kuvassa vasemmalta oikealle Jari Niitynperä KiiltoCleanistä, Marianne Heikkilä Marttaliitosta, Kaisu Teelahti KiiltoCleanistä, Teija Jerkku ja Reija Salovaara Marttaliitosta.