|

|

Kotitalousasiantuntija, Kouvola

Kymenlaakson Martat ry on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Piirin alueella toimii 98 marttayhdistystä ja jäseniä on n. 3500.  Piiri tarjoaa asiantuntevaa kotitalousneuvontaa kursseilla, luennoilla ja erilaisissa tapahtumissa, opintoretkiä ja mukavaa yhdessä tekemistä.

Etsimme reippaaseen joukkoomme kokoaikaista

kotitalousasiantuntijaa

kehittämään ja toteuttamaan ruoka- ja ravitsemusneuvontaa työyhteisöjen, lapsiperheiden ja erityisryhmien parissa eri rahoitusmuotoja hyödyntäen. Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ruokaan ja ravitsemukseen liittyvä neuvonta on erityisosaamistasi. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Hanketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme innostavaa työtä kotitalousneuvontaa tekevässä organisaatiossa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan elokuussa ja on määräaikainen ainakin vuoden 2020 loppuun saakka. Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan TES:ä. Työaika on 38,75 h viikossa. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputöitä. Toimimme koko Kymenlaakson alueella, joten työskentely edellyttää oman auton käyttöä.

Lähetä hakemuksesi ja cv sähköisenä 9.6.2017 mennessä osoitteeseen anne.saarikko@martat.fi. Haastattelut pidetään 19.6., jolloin toivomme hakijan esittävän työ- ja opintotodistukset.

Lisätiedot: Anne Saarikko, puh. 010 838 5652 (31.5. klo 9-13, 1.6. klo 12-16). www.martat.fi/kymenlaakso.