|

|

Kotitalousasiantuntijan paikka avoinna

Kymenlaakson Martat ry on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Piirin alueella toimii 97 marttayhdistystä ja jäseniä on n. 3300.  Piiri tarjoaa asiantuntevaa kotitalousneuvontaa kursseilla, luennoilla ja erilaisissa tapahtumissa, opintoretkiä ja mukavaa yhdessä tekemistä.

Etsimme reippaaseen joukkoomme osa-aikaista

kotitalousasiantuntijaa

kehittämään ja toteuttamaan ruoka- ja ravitsemusneuvontaa. Kotitalousasiantuntijan pääasiallinen tehtävä on tehdä kotitalousneuvontaa työelämän ulkopuolella olevien nuorten parissa. Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja ruokaan ja ravitsemukseen liittyvä neuvonta on erityisosaamistasi. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi on sujuvaa. Hanketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Tarjoamme innostavaa työtä kotitalousneuvontaa tekevässä organisaatiossa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan maaliskuussa ja on määräaikainen ainakin 30.6.2020 saakka. Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan TES:ä. Työaika on 23.25 tuntia viikossa. Toimimme koko Kymenlaakson alueella, joten työskentely edellyttää oman auton käyttöä.

Lähetä hakemuksesi ja cv sähköisenä 16.2. mennessä osoitteeseen anne.saarikko@martat.fi. Haastattelut pidetään 26.2., jolloin toivomme hakijan esittävän työ- ja opintotodistukset.

Lisätiedot: Anne Saarikko, puh. 010 838 5652 (6.2. klo 12-15, 7.2. klo 9-12). www.martat.fi/kymenlaakso.