|

|

Kotona on hyvä olla – Martat neuloivat villasukkia Nuorisoasuntoliiton asukkaille

Martat ovat neuloneet ahkerasti villasukkia kevään ja syksyn ajan. Värikkäitä, taidolla tehtyjä ja kauniita sukkia on runsaasti jaossa – niitä on valmistunut reilut 1000 paria, ja lisää on vielä tulossa.

Villasukkatempaukseen mukaan lähteneet Nuorisoasuntoliiton paikallisyhdistykset ja Alkuasunnot Oy ovat jakaneet sukkia asukkaille marraskuun alusta alkaen. Käsinneulotut villasukat lämmittävät jalkoja ja tuovat hyvää mieltä niin antajille kuin saajillekin! Marttojen ajatuksena on tuoda lämpöä ja kotoisuutta omaan kotiin muuttaville nuorille.

Martat haluavat myös rohkaista nuoria tekemään itse. Sukkiin kiinnitetyissä Elämä on parasta itse tehtynä -merkeissä onkin marttojen kannustavia ajatuksia ja tervehdyksiä nuorille. Sukkia jakava henkilökunta on ilahtunut nuorten reaktioista. “Nuoret ovat ottaneet sukat iloisen yllättyneesti vastaan. Kiitosta ovat saaneet sukkien värikkyys sekä marttojen kirjoittamat tervehdykset. Eräs uusi asukas oli valinnut pitkään sukkaparia ja päätynyt lopulta raidallisiin. Hän kertoi sukkien tuovan väriä pimeään marraskuuhun.”

Nuorisoasuntoliitto ja Marttaliitto kiittävät kaikkia, jotka ovat antaneet aikaansa nuorille neulomalla heille villasukkia ja heille, jotka ovat olleet jakamassa sukkia. Kiitos martoille myös monista tulevaisuuden uskoa antavista mietelauseista.

Lisätietoja:

Tiedottaja Katriina Ekola
Nuorisoasuntoliitto ry, 040 566 7544
katriina.ekola@nal.fi

Järjestöpäällikkö Pirkko Elomaa-Vahteristo
Marttaliitto ry, 050 374 3145
pirkko.elomaa-vahteristo@martat.fi

Nuorisoasuntoliitto ry
Takaniitynkuja 11, 00780 Helsinki
info@nal.fi www.nal.fi
tel. (09) 7740 280 fax (09) 555 025