|

|

Kymenlaakson Martat etsii kotitalousasiantuntijaa

Kymenlaakson Martat hakee määräaikaista kotitalousasiantuntijaa.

Kotitalousasiantuntijan työtehtäviin kuuluvat mm. käytännön arjen hallinnan neuvontatehtävät, toiminnan suunnittelu ja kehittäminen, raportoinnista vastaaminen sekä viestintä ja verkostotyö Kymenlaakson alueella. Toimipiste sijaitsee Kouvolassa. Työskentely edellyttää oman auton käyttöä.

Sinulla on tehtävään soveltuva kotitalousalan koulutus. Ruokaan ja ravitsemukseen liittyvä neuvonta on erityisosaamistasi, esim. käytännön ruoanvalmistuskurssien ohjaaminen. Kestävä arki ja ympäristöasiat ovat lähellä sydäntäsi. Hanketuntemus katsotaan eduksi. Tehtävä vaatii itsenäistä työotetta, erinomaisia sosiaalisia taitoja sekä koordinointikykyä. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi sekä sosiaalisen median käyttö on sujuvaa. Tarjoamme innostavaa hanketyötä kotitalousneuvontaa tekevässä organisaatiossa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista.

Työajasta 80 % on hanketyötä ja loput 20 % muita marttapiirin toiminnan alaisia tehtäviä. Työ voi sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työ alkaa mahdollisimman pian ja on määräaikainen 30.9.2024 saakka. Rahoituspäätöksistä riippuen työsuhde voi jatkua pidempään. Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan työehtosopimusta.

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi 16.8. mennessä osoitteeseen anne.saarikko@martat.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anne Saarikko, 8.8. ja 9.8.1 klo 9-15, p. 040 849 4494.

Kymenlaakson Martat ry on kotitalousneuvontajärjestö, jonka tehtävänä on edistää kotien ja perheiden toimivaa ja kestävää arkea. Arvojamme ovat yhdessä tekemisen ilo, kestävät valinnat ja avoimuus. Teemana Hyvästä arjesta parempi maailma, www.martat.fi.