|

|

Lastenpuutarha Piparmintun kesäkerhoon ilmoittautuminen on alkanut!

Tule puutarhakerhoon viljelemään kasveja muiden lasten kanssa!

SIEMENESTÄ SATOON –puutarhakerho 4.6-29.6. 2018
Lastenpuutarha Piparmintun puutarhakerhotoiminta Tampereella pyörähtää käyntiin maanantaina 4.6. Kerho kokoontuu joka arkipäivä (ei juhannusaattona 22.6.) aina kesäkuun loppuun asti. Kerhoaika on neljä viikkoa ja päivittäin kokoonnumme klo 9-12.

Puutarhakerhossa tehdään käytännön viljelytöitä, pelataan, leikitään ja opetellaan ympäristöön liittyviä asioita. Puutarhalla ei ole kunnallistekniikkaa eikä sähköä. Kaikki toimintamme perustuu yhdessä tekemiseen, ulkoiluun, liikkumiseen ja mukavaan yhdessäoloon.

Puutarha toimii osoitteessa Laulunmaankatu 20, Tampere.

Lapset voivat olla pois kerhosta ja palata taas lomien jälkeen. Elokuussa ja syyskuussa pidämme sadonkorjuuiltapäiviä, jolloin keräämme satoa ja jaamme sen sadonkorjuussa mukana olleille.

Kerhon hinta on 120€/ lapsi kerhon ajalta sisältäen kerhon ohjelman ja opetuksen, sadonkorjuun ja tapaturmavakuutuksen kerhon aikana.  Kerho on tarkoitettu 7-12 -vuotiaille lapsille. Lapset tuovat kerhoon omat eväät.

 #lastenpuutarhapiparminttu

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Heidi Ovaska mieluiten sähköpostilla heidi.ovaska@martat.fi. Voit myös soittaa puh. 050 371 8913. Ilmoita lapsen koko nimi, syntymäaika, osoite sekä huoltajan puhelinnumero ja sähköpostiosoite. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova. Kerhomaksu peritään mikäli kerhopaikka perutaan 21.5. tai sen jälkeen (2 viikkoa ennen kerhon alkua), jos tilalle ei saada uutta lasta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Otamme kerhoon enintään 30 lasta.