|

|

Lounais-Suomen Martat etsii kotitalouden asiantuntijaa

Etsimme joukkoomme kokoaikaista kotitalouden asiantuntijan sijaista vähintään puolen vuoden ajaksi.

Sinulla on tehtävään soveltuva kotitalous- ja/tai ravitsemusalan koulutus. Kirjallinen ja suullinen ilmaisusi sekä sosiaalisen median käyttösi on sujuvaa. Hanketoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Kotitalouden asiantuntijan työtehtäviin kuuluvat mm. toiminnan suunnittelu, käytännön ruoanvalmistuksen ja kodinhoidon sekä kodin talousasioiden neuvonta erilaisille ja eri-ikäisille ryhmille sekä kurssi- ja hanketoimintojen raportointi rahoittajille. Arvostamme myös sieni- ja luonnontuotteiden neuvonnan osaamista. Tehtävä vaatii itsenäistä ja joustavaa työotetta, esiintymistaitoa, hyviä yhteistyötaitoja sekä koordinointikykyä.

Tarjoamme innostavaa ja merkityksellistä työtä arjen taitojen vahvistamisen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamista. Tukenasi ovat asiantuntevat ja mukavat kollegat ja järjestön osaaminen.

Työsuhteessa noudatetaan neuvonta-alan runkosopimusta. Palkka työsuhteen alussa on 2700 €/kk. Työpaikka on Turussa. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyn aikana. Työ sisältää jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä ja toimimme koko piirin toiminta-alueella, joten työ edellyttää oman auton käyttöä.

Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi mahdollisimman pian osoitteeseen sanna.voutilainen@martat.fi.

Lisätiedot: Lounais-Suomen Marttojen toiminnanjohtaja Sanna Voutilainen, puh. 050 409 9046.