|

|

Martat hakevat viestintäkoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään

Toimenkuvaan kuuluu viestinnän ja hallinnon tehtävien toteuttaminen ja kehittäminen. Tehtävä sijoittuu suoraan pääsihteerin alaisuuteen. Viestintäkoordinaattori tekee työtä yhdessä Marttaliiton, 15 marttapiirin sekä 1200 yhdistyksen kanssa. Työpiste sijaitsee Helsingin Kampissa, Marttaliitossa.

Etsimme viestintäkoordinaattoriksi tehokasta, viestintä- ja markkinointitaitoista digitalisaation ja teknologian mahdollisuuksia hyödyntävää, oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä sisällöntuottajaa ja -päivittäjää. Koet hallinnon rutiinit ammatillisena kehittymisenä samalla kun suunnittelet, koordinoit ja toteutat yhteistyössä järjestön eri toimijoiden kanssa sähköisiä palveluja monikanavaisesti. 

Tehtävä sisältää yhteydenpitoa palveluntuottajiin, maakunnallisten piirien ja yhdistysten tukea verkkopalveluasioissa, käyttäjäoikeuksien ja sähköpostiosoitteistojen hallintaa, verkkoanalytiikan seurantaa ja raportointia, viestintäsuunnitelmien koordinointia sekä pääsihteerin ja tiimien tukemista viestintäasioissa. Lisäksi työhön kuuluu hallinnon ja viestinnän verkkosivujen ylläpitoa, hallituksen, johtoryhmän ja henkilöstöpalaverien assistenttitehtäviä (kokousjärjestelyt, esityslistat, asiakirjat, pöytäkirjat, vuosikello), hallituksen dokumenttien hallintaa, tietovälineiden käytön tukea, matka-asioiden hoitoa sekä vuosikokousten ja muiden tilaisuuksien koordinointia. 

Tehtävä on vuoden määräaikainen ja alkaa viimeistään helmikuussa 2017.

Edellytämme sinulta

Arvostamme järjestötoiminnan, kansalaisyhteiskunnan sekä julkisen ja yksityisen sektorin tuntemusta, oma-aloitteisuutta, rautaista organisointikykyä sekä sähköisten viestintäkanavien hallintaa. Näytöt soveltuvuudesta tehtävään katsotaan myös eduksi. Voit olla opinnoissa loppusuoralla tai jo työelämässä mukana. Tehtävän hoitaminen edellyttää hyvää suomenkielen taitoa. Englannin- ja ruotsinkielentaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin sekä mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi viestinnän ja hallinnollisten assistenttitehtävien parissa. Kehittyvässä ja kasvavassa Marttaliitossa olet mukana muuttuvassa ja vaikuttavassa toimintaympäristössä. Tule näyttämään, mitä osaat!


Hae tehtävää >>>