|

|

Martat neulovat villasukkia nuorille

Marttojen sukkapuikot heiluvat taas tiuhaan tahtiin. ”Sukan sutkuttelun” tavoitteena on tehdä villasukkia annettavaksi nuorille, jotka osallistuvat marttojen järjestämille taloudenhallinta- ja arjentaitokursseille.

Sukkia jaetaan myös Nuorisoasuntoliiton kautta. Liitto jakaa lämpimät villasukat omaan kotiin muuttaville sekä paikallisyhdistyksien ja asukaskurssien kautta. Villasukat lämmittävät jalkoja, mutta tuovat varmasti hyvää mieltä, niin antajalle kuin myös saajalle! 

Villasukat neulotaan oheisten ohjeiden mukaan: ohjeessa on yksi koko naiselle ja yksi miehelle.  Sukkia varten kannattaa penkoa omat sukkalankavarastot tai hankkia uudet langat. Valmiisiin sukkiin kiinnitetään Elämä on parasta itse tehtynä -teemavuoden tägi, johon kirjoitetaan martan tervehdys. Tägejä voi tiedustella omasta marttapiiristä.

Sukat kootaan keskitetysti Marttaliittoon. Ensimmäinen lähetys otetaan vastaan viikolla 22 (26.5.2014 alkaen) ja toinen lähetys viikolla 40 (29.9.2104 alkaen). Sukat on hyvä koota yhdistyksessä yhteislähetykseksi, postikulujen säästämiseksi. Lähettäjä maksaa postikulut itse.

Tule mukaan auttamaan ja neulo villasukat nuorelle!

Villasukkien postitus:
Marttaliitto ry/sukkia nuorille
Lapinlahdenkatu 3 A
00180 Helsinki 

Lisätiedot:
pirkko.elomaa-vahteristo@martat.fi