|

|

Martat nostattavat sohvalta

Marttapiirit ympäri Suomen järjestävät viikolla 18 Kauha&Kukkaro- luentoja aiheesta Nouse sohvalta.

Liikunta on hyväksi kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Se auttaa painonhallinnassa, ehkäisee kakkostyypin diabetestä ja on hyväksi sydänterveydelle. Liikunta hoitaa mieltä ja lievittää stressiä. Liikuntaa voi harrastaa monella tavalla ja monessa paikassa, yksin tai yhdessä, arkiliikuntana, hyötyliikuntana, tapoja on monia. Asiasta ei pidä tehdä mielessään liian suurta numeroa, koska jo pienillä askeleilla on iso vaikutus hyvinvoinnille.

Luennot ovat osa marttojen Hidastamalla hyvinvointiin –teemakampanjaa. Aiheesta on tehty lehtiliite 30.4. ilmestyvän Martat -lehden väliin jäsenille lehden 110 juhlavuoden kunniaksi.

Martat järjestävät vuoden 2012 aikana neljä valtakunnallista Kauha&Kukkaro –luentoa; Omalla painolla, Nouse sohvalta, Aikaa nauttia ja Muista muistia sekä julkaisevat aiheesta teemaan liittyvän liitteen Martat-lehden välissä.

Piirien luentojen tarkat ajat ja paikat löytyvät osoitteesta www.martat.fi/jarjesto/alueellinen_toiminta/

Lisätiedot

Piirit

https://www.martat.fi/jarjesto/alueellinen_toiminta/

Marttaliitto ry / Kehittämispäällikkö

Kaisa Härmälä

p. 050 838 5510

kaisa.harmala(at)martat.fi

Marttaliitto ry

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö antaa jäsenilleen taitoja ja valmiuksia vaikuttaa omassa elinympäristössään ja yhteiskunnassa. Marttaliitto suunnittelee järjestön toimintaa ja julkaisee kotitalouksia varten ruokaan, ravitsemukseen, puutarhanhoitoon, ympäristöön, kodin talouteen ja kodinhoitoon liittyvää aineistoa. Marttaliittoon kuuluu 16 piiriä, joissa ammattitutkinnon suorittaneet kotitalous- ja puutarhaneuvojat järjestävät kursseja ja opetusta. Marttayhdistyksiä on 1 200 ja niissä yli 45 000 jäsentä. Yhdistykset kokoontuvat marttailtoihin kotitalouskurssien, kädentaitojen, luentojen ja opiskelun merkeissä.