|

|

Martat vahvistavat neuvontaansa koronaviruksen vuoksi – Chat ja neuvontapuhelin auki ma–la kello 9–19

Marttojen maksuton neuvonta on ihmisten apuna arjessa. Vastaamme kasvaneeseen neuvonnan tarpeeseen laajentamalla neuvontapuhelimen ja Kysy martalta -chatin aukioloaikoja. Lisäksi uudet Aikaa olla kotona -sivut tarjoavat neuvoja, tekemistä ja vinkkejä kotoiluun ja arkeen poikkeusoloissa.

Chat

Osoitteesta martat.fi (sivun alalaidasta) saat yhteyden päivystävään marttaan. Kirjoitat viestin, ja marttajärjestön asiantuntijat vastaavat esimerkiksi ruokaan, ravitsemukseen, kotivaraan ja kodinhoitoon liittyviin kysymyksiin. Maksuton palvelu on avoinna 18.3. alkaen ainakin 9.4.2020 asti ma–la kello 9–19 sekä sunnuntaina 22.3. klo 9–19.

Neuvontapuhelin

Neuvontapuhelin palvelee kotitalousneuvonnan kysymyksissä 18.3. alkaen ainakin 9.4.2020 asti ma–la kello 9–19 sekä sunnuntaina 22.3. klo 9–19 numerossa 050 430 6520 (numero on normaalihintainen kotimaan matkapuhelinnumero, johon soittamisen hinta riippuu asiakkaan omasta operaattorista ja liittymän hinnoittelusta).

Aikaa olla kotona -sivut

Uusille Aikaa olla kotona -sivuille kootaan päivittäin uusia sisältöjä, ideoita ja vinkkejä poikkeusolojen arjen tueksi. Sivulta löytyy reseptivinkkejä, tekemistä pihassa, puutarhassa ja parvekkeella, kodinhoidon niksejä sekä ideoita lasten kanssa kotona puuhailuun ja harrastamiseen.


Lisätiedot