|

|

Martat, Valio ja Urheiluravitsemuksen asiantuntijaverkosto yhteistyöhön

Martat yhdessä Valio Plus Akatemian® kanssa järjestävät ruokakursseja nuorille urheilijoille. Kurssit liittyvät Valio Plus Akatemian® käynnistämään stipendihakuun, jossa mukana uutena asiana ovat ravitsemusstipendit välipala- ja kokkauskurssien sekä ravitsemusvalmennusten muodossa.

Yhteistyön tarkoitus on lisätä urheilevien nuorten, vanhempien ja valmentajien ymmärrystä hyvästä ravitsemuksesta. Samalla halutaan innostaa nuoria ruoanlaittoon, terveellisten välipalojen tekemiseen ja nauttimiseen. Yhteistyö tarjoaa mielekästä ja mukavaa yhdessä tekemistä, vertaistukea ja sosiaalista vuorovaikutusta.

Stipendiä voivat hakea kaikki vuonna 1996 ja sen jälkeen syntyneet liikuntaa harrastavat tai siitä kiinnostuneet lapset ja nuoret ympäri Suomen. Hakija voi olla yksilöurheilija, joukkue, koululainen tai koululuokka. Stipendiaatteja valitessa arvioidaan tarkasti perustelut ja se, viekö stipendi saajaansa harrastuksessa eteenpäin.

Stipendien haku on alkanut ja saajat ovat selvillä marraskuussa. Stipendin saajat voivat halutessaan käyttää stipendin, arvo 500 e, Marttojen Paikoillanne, valmiit, keittiöön -kurssiin. Kurssit toteutetaan vuonna 2015.

Stipendien hakuaika on 2.6.-31.8.2014. Stipendejä haetaan verkossa osoitteessa www.valio.fi/akatemia.