|

|

Martoissa mennään omalla painolla

Marttapiirit ympäri Suomen järjestävät viikolla 11 Kauha&Kukkaro -luentoja aiheesta Omalla painolla.

Jokaisella ihmisellä on oma sopiva paino. Martat haluavat korostaa painonhallinnan merkitystä ihmisen hyvinvointiin ja korostaa, että terveyden kannalta paino on eri asia kuin kauneusihanteen kannalta.

Luennot ovat osa marttojen Hidastamalla hyvinvointiin -teemakampanjaa. Aiheesta on tehty liite 12.3. ilmestyvän Martat-lehden väliin jäsenille lehden 110 juhlavuoden kunniaksi.

Martat järjestävät vuoden 2012 aikana neljä valtakunnallista Kauha&Kukkaro -luentoa (Nouse sohvalta, Aikaa nauttia ja Muista muistia) sekä julkaisevat aiheesta teemaan liittyvän liitteen Martat-lehden välissä.

Piirien luentojen tarkat ajat ja paikat löytyvät osoitteesta www.martat.fi/jarjesto/alueellinen_toiminta/

Lisätiedot

Piirit

https://www.martat.fi/jarjesto/alueellinen_toiminta/

Marttaliitto ry / Kehittämispäällikkö

Kaisa Härmälä

p. 010 838 5510

kaisa.harmala(at)martat.fi

Marttaliitto ry

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia ja kotitalouden arvostusta. Järjestö antaa jäsenilleen taitoja ja valmiuksia vaikuttaa omassa elinympäristössään ja yhteiskunnassa. Marttaliitto suunnittelee järjestön toimintaa ja julkaisee kotitalouksia varten ruokaan, ravitsemukseen, puutarhanhoitoon, ympäristöön, kodin talouteen ja kodinhoitoon liittyvää aineistoa. Marttaliittoon kuuluu 16 piiriä, joissa ammattitutkinnon suorittaneet kotitalous- ja puutarhaneuvojat järjestävät kursseja ja opetusta. Marttayhdistyksiä on 1 200 ja niissä yli 45 000 jäsentä. Yhdistykset kokoontuvat marttailtoihin kotitalouskurssien, kädentaitojen, luentojen ja opiskelun merkeissä.