|

|

Marttaliiton toiminnanjohtajaksi on valittu Marianne Heikkilä

Teologian maisteri, Kirkon Ulkomaanavun sidosryhmäjohtaja Marianne Heikkilä (41) on valittu Marttaliiton toiminnanjohtajaksi 1.2.2010 alkaen.

Heikkilä on toiminut joulukuusta 2004 lähtien Suomen suurimman kehitysyhteistyötoimijan, Kirkon Ulkomaanavun kotimaantyön apulaistoiminnanjohtajana ja varainhankinnan johtajana sekä sidosryhmäjohtajana. Tätä ennen hän on toiminut Kirkkopalvelujen viestintäpäällikkönä vastaten mm. Yhteisvastuukeräyksen viestinnästä.

Marianne Heikkilä on tullut tunnetuksi myös kolumnistina, kirjoittajana ja kouluttajana. Vuonna 1995 hän sai kirkon tiedonvälityspalkinnon aikakauslehti Etsijän vastaavana päätoimittajana. Kirjoittamisen lisäksi Heikkilä on luennoinut ja konsultoinut muun muassa erilaisista työyhteisökulttuureista ja yhteiskunnallisista sosiokulttuurista muuttujista sekä hyvän työelämän edellytyksistä. Heikkilä oli myös perustamassa Kirkon Ulkomaanavun hallinnoimaa rahastoa, Naisten Pankkia vuonna 2007 sekä eettistä kehitysmaalahjaa, Toisenlaista lahjaa, vuonna 2005.

Marttaliitto edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Marttapiirit järjestävät valtakunnallisesti kaikille avointa kotitalousneuvontaa ja lisäksi kursseja mm. maahanmuuttajille, yrityksille, ystäväpiireille, jäsenistölleen sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ja heidän perheilleen. Marttayhdistyksissä on jäseniä yli 40 000. Järjestö on puoluepoliittisesti sitoutumaton. Tänä vuonna Marttaliitto on 7.2.2010 alkavan, Suomen suurimman, Yhteisvastuu -kansalaiskeräyksen pääyhteistyökumppani.

Lisätietoja: www.martat.fi

Marttaliiton hallituksen puheenjohtaja Merja Siltanen, p. 010 838 5551, 050 468 2315, etunimi.sukunimi@martat.fi

Marianne Heikkilä, p. 040 501 3567, marianne.heikkila@kirkonulkomaanapu.fi