|

|

Marttaliiton vuosikokous 18.4.2015

Marttaliitto ry vuosikokous pidettiin 18.4.2015 Suomen ympäristökeskuksen tiloissa Helsingissä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Helena Korkea-aho Pietarsaaresta.

Marttaliiton hallitukseen kaudelle 2015–2017 valittiin Sari Granni Harjavallasta, Hanna Heikkilä Hämeenlinnasta, Päivi Kukkola Kouvolasta ja Mirja Stålnacke Rovaniemeltä. Hallituksessa jatkavat pj. Lea Sairanen Savonlinnasta ja jäsenet Riitta Leinonen Turusta, Ulla Keski-Sämpi Kannuksesta, Helena Puhakka-Tarvainen Joensuusta ja Riikka Vacker Espoosta.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2016 toimintasuunnitelma, jonka keskeiset tavoitteet ovat terveyden edistäminen, syrjäytymisen ehkäisy, kestävä kehitys, vapaaehtois- ja vaikuttamistoiminnan tukeminen. Lisäksi käsiteltiin sääntömääräiset tilinpäätös- ja talousarvioasiat. Järjestölle perittävä jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan eli varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 40 euroa. Kokouksessa hyväksyttiin kannanotto Kuntien on mahdollistettava kotitalouksille jätelain etusijajärjestyksen mukainen tekstiilien uudelleenkäyttö ja kierrätys.


Lue Marttaliiton vuosikokouksen kannanotto.

Lue Marttaliiton vuosikertomus 2014.