|

|

Marttaliiton vuosikokousseminaarissa aiheena Monimuotoiset Martat – Seuraa suoraa lähetystä 22.4. klo 13–15

Marttojen vuosikokousseminaarin aihe on tänä vuonna Monimuotoiset martat. Pääset seuraamaan suoraa lähetystä perjantaina 22.4. klo 13–15. Linkki lähetykseen julkaistaan Martat.fi:n etusivulla ennen tilaisuuden alkua.

Yhdenvertaisuus on ollut marttatoiminnan ytimessä järjestön perustamisesta lähtien. Yhdenvertaisuuden painopisteet ovat muuttuneet ajan myötä, ja Marttajärjestö on vastannut näihin muutoksiin. Tässä haluamme onnistua myös tulevaisuudessa.

Vuosikokousseminaarin puheenvuoroissa syvennytään tasavertaiseen kohtaamiseen, antirasismiin, eriarvoiseen asumiseen ja Marttojen arkeen yhdenvertaisuuden edistäjänä.

Mukana keskustelemassa Mixed Finns -yhteisöstä Priska Niemi-Sampan, DeCarbon Home -projektin tutkijatohtori Joni Vainikka sekä Marttaliitosta puheenjohtaja Sirpa Pietikäinen, kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara, asiantuntija Piia Aho ja kehittämispäällikkö Terhi Lindqvist. Keskustelua johdattelee kansalaistoiminnan asiantuntija Eeva Honkonen.

Voit osallistua keskusteluun sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #martat.

Myös lauantaina 23.4. järjestettävä Marttaliiton vuosikokous ja sitä edeltävä esitelmä striimataan.

Seuraa tilaisuutta suorana lähetyksenä täällä.


Lisätietoja

  • kansalaistoiminnan asiantuntija Eeva Honkonen, eeva.honkonen@martat.fi, puh. 050 512 3329
  • kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja Reija Salovaara, reija.salovaara@martat.fi, puh. 0 40 508 8249

Marttojen vuoden 2022 teema on kohtaaminen ja yhdenvertainen arki. Teemavuotta varten olemme koonneet verkkosivuillemme perustietoa yhdenvertaisuudesta marttatoiminnassa sekä toimintaohjeita mahdollisten syrjintätilanteiden varalle. Tutustu teemavuoteen Martat.fi:ssä.