|

|

Marttaliitto hakee crm-harjoittelijaa

Martoilla on laaja asiakaskunta monissa eri kanavissa ja niin jäsenissä kuin muissakin asiakasryhmissä. Marttaliitto on juuri ottanut käyttöönsä Salesforce-asiakkuuksienhallintajärjestelmän ja haemme nyt harjoittelijaa sen jalkautukseen. Harjoittelu kestää 3 kuukautta syys-joulukuussa tai se voi ajoittua sopimuksen mukaan syksylle 2022. Tarkempi aikataulu sovitaan yhdessä harjoittelijan kanssa.

Kolme vaaleahiuksista naista sinisissä Marttaliitto huppareissa istuvat ja hymyilevät vasten oranssia taustaa.

Harjoittelun aikana teet datan rikastamistehtäviä ja viet asiakaskokemuksen kannalta keskeistä tietoa CRM-järjestelmään. Opit käyttämään maailmalla yleisesti käytössä olevaa Salesforce CRM-järjestelmää ja asiakasdatan raportointi- ja hyödyntämistaitosi vahvistuvat käytännön työtehtävissä. Näet käytännössä, mitä hyötyjä asiakasdatan laadun parantaminen tuo kohdeorganisaatiolle. Halutessasi voit tehdä myöhemmin opinnäytetyön, joka liittyy esim. Marttojen asiakkaisiin tai vaikkapa ICT-infran tai tietoturvan kehittämiseen.

Toivomme sinulta kykyä tarttua toimeen sekä hoitaa tehtäviä itsenäisesti, tarkasti ja vastuullisesti. Tarvitset harjoittelussa myös tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on ymmärrystä CRM-järjestelmän käytöstä ja mielellään myös kokemusta CRM-järjestelmän käytöstä. Eduksi laskemme Salesforce tai jonkin vastaavan järjestelmän käyttökokemuksen. Toivomme myös, että Microsoft Office -työkalujen (mm. Excel ja Teams) käyttö on sinulle tuttua ja opit nopeasti sinulle uusienkin ohjelmien käyttöä. Edellytämme harjoittelijalta hyvää suomen kielen osaamista. Kerrothan hakemuksessasi myös, missä vaiheessa opintojasi olet.

Työpaikka sijaitsee Marttaliiton toimistolla Helsingissä (Pursimiehenkatu 26). Osa työstä on mahdollista tehdä etänä. Harjoittelijan palkka on 1 293 €/kk. Keskimääräinen työaika on 38 tuntia viikossa. Harjoittelija toimii Marttaliiton järjestö- ja viestintätiimin jäsenenä ja osana liiton työyhteisöä. Harjoittelussa saat ainutlaatuisen näköalapaikan yhteen Suomen tunnetuimmista järjestöistä. Hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen lähetetään 24.9. mennessä sähköpostilla osoitteeseen reija.salovaara(at)martat.fi.

Lisätietoja: Kansalaistoiminnan johtaja Reija Salovaara reija.salovaara (at) martat.fi.

Marttaliitto on kotitalousneuvontaa antava kansalaisjärjestö. Martat toimivat sen puolesta, että kaikilla ihmisillä, kaikenlaisissa kodeissa, olisi hyvä olla. Arvojamme ovat yhdessä tekemisen ilo, kestävät valinnat ja avoimuus. Hyvästä arjesta parempi maailma. www.martat.fi