|

|

Marttaliitto hakee puutarhaneuvonnan harjoittelijaa

Valkoinen muki, jossa mustikoita, joiden päällä Martat-logon kuva

Haluamme sinut ideoimaan ja toteuttamaan Viekas LIFE- vieraslajihankkeen neuvontaan liittyviä kotipuutarhaneuvonta-aineistoja ja -sisältöjä kanssamme. Pääset tekemään monenlaista – tehtävät sovimme tarkemmin harjoittelun osaamistavoitteiden sekä oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Odotamme, että olet kiinnostunut luonnon monimuotoisuudesta, vieraslajeista ja kotipuutarha-asioista ja sinulla on luontaista intoa kertoa niistä muille. Kirjoitat selkeää asiatekstiä, mutta hallitset myös luovemman kirjoitustyylin. Puutarha-aineistojen lisäksi pääset tuottamaan sisältöjä myös Marttojen sosiaalisen median kanaviin sekä Martta-akatemiaan, ja osallistut neuvontatapahtumien suunniteluun ja toteutukseen.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan ja tehdään pääosin etätyönä. Harjoittelun kesto on 4 kuukautta. Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi 12.2.2023 mennessä kotipuutarha-asiantuntija Tiina Ikoselle osoitteeseen tiina.ikonen@martat.fi.

Lisätietoja

Voit kysyä lisää Tiina Ikoselta maanantaina 30.1. klo 12–13, torstaina 2.2. klo 9–11 tai tiistaina 14.2. klo 15–17 puh. 050 339 4262.

Viekas-hankkeen nettisivut