|

|

Marttaliitto hakee puutarhaneuvonnan harjoittelijoita (2) Viekas LIFE -hankkeeseen

Haluamme sinut ideoimaan ja toteuttamaan Viekas LIFE- hankkeen vieraslajineuvontaan liittyviä kotipuutarhaneuvonta-aineistoja ja -sisältöjä kanssamme. Pääset tekemään monenlaista – tehtävät sovimme tarkemmin harjoittelun osaamistavoitteiden sekä oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Odotamme, että olet kiinnostunut luonnon monimuotoisuudesta, vieraslajeista ja kotipuutarha-asioista ja sinulla on luontaista intoa kertoa niistä muille. Kirjoitat selkeää asiatekstiä, mutta hallitset myös luovemman kirjoitustyylin. Onko sinulla näihin sopivaa näyttöä – ehkä oma Instagram-tili tai puutarhailoa hersyvä blogi?

Puutarha-aineistojen lisäksi, pääset tuottamaan sisältöjä myös Marttojen nettisivuille, sosiaalisen median kanaviin sekä Martta-akatemiaan, ja osallistut neuvontatapahtumien suunniteluun ja toteutukseen.

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan ja tehdään pääosin etätyönä. Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi 24.2.2022 mennessä kotipuutarha-asiantuntija Tiina Ikoselle osoitteeseen tiina.ikonen@martat.fi.

Lisätietoja

  • Voit kysyä lisää Tiina Ikoselta keskiviikkona 9.2. klo 15–17 tai torstaina 10.2. klo 11–13 puh. 050 339 4262.
  • https://www.martat.fi/viekas
  • Viekas Finvasive-LIFE /LIFE 17 NAT/FI/000528 E2