|

|

Marttaliitto hakee viestinnän harjoittelijaa

Päätehtäväsi on suunnitella ja toteuttaa martat.fi verkkopalvelun uudet englanninkieliset sivut. Pohdit, mitkä sisällöt nykyisillä suomenkielisillä sivuilla voisivat kiinnostaa englanninkielisiä kohderyhmiä eniten. Muokkaat tekstejä kohderyhmälle sopivaksi ja käännät sisällöt suomesta englantiin. Tämän lisäksi pääset mukaan viestinnän kehittämiseen, tekemään uutiskirjeitämme ja viestimään marttojen sosiaalisen median kanavilla. Sinulle on tarjolla mahdollisuus tehdä töitä myös Martat-lehden toimituksessa esimerkiksi taittotehtävien parissa.

Tehtävä edellyttää sinulta hyviä kirjoitustaitoja sekä erinomaista englannin kielen taitoa. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on kokemusta Adoben taitto-ohjelmista ja WordPress-verkkosivujen ylläpidosta.

Harjoittelu antaa hyvän mahdollisuuden päästä tekemään ja kehittämään ison ja tunnetun järjestön viestintää sekä tekemään hauskoja sisältöjä, joissa luovuus sekä hauskat ja tuoreet ideat ovat tervetulleita. Tarjoamme sinulle mielekkäitä ja itsenäisiä työtehtäviä. Harjoittelija toimii Marttaliiton viestintätiimin jäsenenä ja osana liiton työyhteisöä. Harjoittelussa saat ainutlaatuisen näköalapaikan yhteen Suomen tunnetuimmista järjestöistä.

Toivomme sinulta kykyä tarttua toimeen, tehdä ja ideoida yhdessä sekä hoitaa tehtäviä itsenäisesti. Kerrothan hakemuksessasi, jos sinulla on kokemusta järjestötoiminnasta ja viestintätehtävistä ja esimerkiksi lehden tai verkkosivujen sisältöjen tekemisestä. Kerrothan hakemuksessasi myös, missä vaiheessa opintojasi olet ja onko sinun mahdollista saada harjoittelullesi yliopiston harjoittelutuki.

Keskimääräinen työaika on 38 tuntia viikossa. Palkka on noin 1200 euroa kuukaudessa. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelo 19.8.2018 mennessä sähköpostitse otsikolla ”viestinnän harjoittelija” osoitteeseen joonas.jylha@martat.fi. Lisätietoja antaa viestintäkoordinaattori Joonas Jylhä, joonas.jylha@martat.fi tai p. 050 331 2978. Yhteydenotot sähköpostitse 13.8. jälkeen tai puhelimitse 17.8. klo 14–16 välillä.