|

|

Marttojen joulusivut ja -chat jälleen apuna jouluvalmisteluissa – Martta-botti vastaa joulun yleisimpiin kysymyksiin 24/7

Martat.fi:n suositussa Kysy Martalta -chatissä Marttojen asiantuntijat vastaavat jouluun liittyviin kysymyksiin 16.–21.12. joka arkipäivä klo 12–15. Chatissä voi kysyä jouluvalmisteluista sekä muista ruokaan ja kodinhoitoon liittyvistä asioista.

Martta-botti

Joulun alla chat-ikkunassa avustaa Marttojen asiantuntijoiden lisäksi Martta-botti, jolta voi kysyä neuvoja yleisimpiin joulupulmiin. Martta-botti antaa esimerkiksi vinkit perunalaatikon valmistukseen ja jouluruokien säilytykseen. Martta-botti aukeaa käyttäjille 16.12.

Maksuton neuvontapuhelin

Apunanne on chatin lisäksi Marttojen perinteinen ja maksuton neuvontapuhelin, joka vastaa kysymyksiin vielä aatonaattonakin. Puhelinneuvonta on auki 16.–17.12. ja 23.12.2019 kello 12–15.

Marttojen joulusivut

Marttojen joulusivut löytyvät osoitteesta www.martat.fi/joulu. Joulusivut antavat parhaan avun jouluvalmisteluihin. Löydät reseptit herkullisiin jouluruokiin, vinkit nopeaan joulusiivoukseen sekä ohjeet parhaiden itse tehtyjen ja herkullisten lahjojen valmistukseen. Voit haastaa perinteiset joulukukat ja koristella sivujen ohjeella viherkasvista oman joulukasvin.


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt

Marttojen joulusivut: www.martat.fi/joulu

Jouluchat ja neuvontapuhelin

Yleiset haastattelupyynnöt ja tiedustelut

Joulusiivous ja kodinhoito

Jouluruoka ja -perinteet

Joulukukat