|

|

Marttojen kotisivut uudistuvat

Marttojen kotisivut uudistetaan asiakaspalautteen perusteella käyttäjälähtöisemmäksi sivustoksi, jolta löytyy helpommin marttatietoa. Uudet kotisivut aukeavat tammikuussa 2013. Osoite on vanha tuttu www.martat.fi.

Uudistusta varten olemme tehneet kattavaa taustatyötä ja kartoituksen sivujen käyttäjien tarpeista. Verkkosivujen uudistuksesta tehtiin avoin kysely lokakuussa 2011. Kysely oli esillä osoitteen www.martat.fi-etusivulla. Siihen osallistui lähes 3000 vastaajaa. Lisäksi kysely oli Martat-lehden numerossa 6–7 ja siihen vastasi lähes 60 marttaa. Useat ovat toivoneet entistä helpommin jäsenneltäviä teemakokonaisuuksia ja neuvonnallista kärkeä sekä avoimia keskusteluja, joihin kaikilla on mahdollisuus helposti osallistua. Marttajärjestön kotitalousneuvonnan painopisteinä ja sisältöalueina ovat ruoka ja ravitsemus, kodin talous- ja kuluttaja-asiat, kotipuutarha ja ympäristö. Tämän lisäksi harjoitamme kansainvälistä toimintaa.

Marttajäsenille tarjoamme harrastamiseen ja yhdistystoimintaan liittyviä vinkkejä ja tietoa Marttailu-otsikon alla. Kirjautumista vaativat jäsensivut poistuvat.

Keskustelulle on neljä paikkaa, jotka ovat vapaasti valittavissa keskustelijoiden mielenkiintojen mukaan. Sivuillamme tullaan jatkossakin tarjoamaan keskustelulle ja kohtaamiselle mahdollisuus. Keskustelua voi jatkossa käydä

  • Ruokanurkassa
  • Puutarhanurkassa
  • Marttailunurkassa
  • Martat vinkkaa -sivulla Facebookissa

Kiitämme saamastamme palautteesta ja mielenkiinnosta sivujemme uusimista kohtaan ja haluamme palvella erilaisia jäseniä, piirejä, sidosryhmiä ja yhteistyökumppaneita entistä paremmin tulevilla kotisivuillamme.

Ylläpito ja Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä vastaavat lisäkysymyksiin. Palautetta voi lähettää myös palautelomakkeella.

Ylläpito ja Marianne Heikkilä
Marttaliitto ry
(26.11. ja 13.12.2012)