|

|

Marttojen nettiluennot lapsiperheille sormiruokailusta ja yhdessä syömisestä

Martat järjestävät torstaina 12.10.2017 kaksi maksutonta nettiluentoa lapsiperheille. Nettiluentojen aiheet ovat sormiruokailu ja yhdessä syöminen. Luennot ovat osa Marttojen Lapsiperheiden arjen tukeminen -toimintaa (STEA) ja ne järjestetään yhteistyössä Väestöliiton Perheaikaa.fi-sivuston kanssa. Tule mukaan!


Innostutaan uudesta – sormiruokailu tutuksi
To 12.10.2017 klo 13.00

Sormiruokailu tarjoaa lapselle mahdollisuuden tutustua uusiin ruoka-aineisiin kaikilla aisteilla. Mitä on sormiruokailu? Mitkä ovat sopivia sormiruokia aloittelijalle? Mitä seikkoja tulee ottaa huomioon? Nettiluennolta saat vinkkejä niin sormiruokailun aloittamiseen kuin perheen yhteisiin ruokailuhetkiin. Nettiluento on katseltavissa myös jälkikäteen.

Lisätiedot ja suora linkki luentoon


Syödään yhdessä – vinkkejä perheen yhteisiin ruokahetkiin
To 12.10.2017 klo 13.20

Ateriat rytmittävät päivää ja saman pöydän ääreen kokoontuminen on mukava yhteinen hetki koko perheelle. Pikkulapsen alkaessa syödä kiinteitä ruokia, on hyvä miettiä myös muun perheen ruokailujen järjestämistä niin, että koko perhe voi nauttia samaa ruokaa. Nettiluennolta vinkkejä siihen, kuinka tehdä ruokaa koko perheelle ja ideoita perheen yhteisten ruokailuhetkien toteuttamiseen. Nettiluento on katseltavissa myös jälkikäteen.

Lisätiedot ja suora linkki luentoon