|

|

Savon Marttojen tuetut lomat syksyllä 2017

Savon Martat on hakenut Hyvinvointilomat ry:ltä martoille tuettuja ryhmälomia. Hyvinvointilomat ry järjestää lomat RAY:n (STEA:n) tuella.

Lomakohteet:

Kuopion seutu: Kylpylähotelli Rauhalahdessa 9.–14.10.2017
Hakuaika on 13.5.–11.7.2017

Mikkelin seutu: Kyyhkylän kartanossa 6.–11.11.2017
Hakuaika on 10.6.–8.8.2017

Loman sisältö:

Lomaan kuuluu täysihoito, majoitus kahden hengen huoneessa, lomapaikan allasosaston käyttö, yleinen vapaa-ajan ohjelma ja ryhmän ohjelma.

Hakeminen:

Hakemukset voi tehdä sähköisesti suoraan Hyvinvointilomille tai tilaamalla manuaalisesti täytettävän lomakemuslomakkeen puh. 010 30 3400 tai sähköpostilla toimisto@hyvinvointilomat.fi. Lisäksi marttayhdistyksille on lähetetty 1 lomake/yhdistys.

Hakemus täytetään huolellisesti. Puutteellisesti täyttyjä hakemuksia ei käsitellä. Henkilötunnus ilmoitetaan täydellisenä sekä muut henkilö- ja osoitetiedot, myös puolison tiedot täytetään tulotietoineen, vaikka hän ei osallistuisi lomalle.

Avio-/avoparia kohden tehdään 1 hakemus, jos lomaa anotaan yhdessä samalle ajankohdalle. Lomatuen tarpeen perustelut ovat välttämättömät. Lomalle voi päästä joka toinen vuosi ja loman saantiin vaikuttavat taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset syyt. Lomatukihakemukseen merkitään sille varattuun kohtaan tieto järjestöstä/yhdistyksestä, jonka varaamaa lomajaksoa anotaan. Tässä tapauksessa Marttayhdistys.

Mikäli haet lomalle ystävän kanssa merkitse se myös ja ystävän nimi.

Tarja Långille on hyvä ilmoittaa hakemuksesta joko puhelimella numeroon 050-526 0107 tai sähköpostilla tarja.lang@dnainternet.net.

Hyvinvointilomat neuvottelee ryhmäkoosta lomanjärjestäjien kanssa ja hyväksyy lomalaiset RAY:n lomatukeen oikeuttavin perustein.

Lomalle hakeminen ei edellytä marttajäsenyyttä ja sinne voi hakea kuka tahansa.

Mukaan pääsee n. 30 henkeä. Loman omavastuuosuus on 125 €/aikuinen hlö. Matkakulut ovat omakustanteiset.

Myönteisestä lomatukipäätöksestä ilmoitetaan hakijalla n. 2 kk ennen loman alkamista.

Peruutukset osallistumisesta tehdään suoraan mahdollisimman aikaisin lomajärjestöön.

RENTOUTTAVAA LOMAA JA ILOISTA YHDESSÄOLOA

Savon Martat ry, Pitkälahden Martat ry