|

|

Marttojen vapaaehtoistarinat mukana Suomi välittää -kampanjassa

Valtioneuvoston kanslian ja järjestöjen yhteinen Suomi välittää -kampanja starttasi 16. elokuuta. Marttaliitto on mukana kampanjassa ja haluaa nostaa esiin vapaaehtoistensa tarinoita ja tärkeää panosta eri hankkeissa ja kampanjoissa. Jaamme vapaaehtoistarinoita Facebook-sivullamme tunnisteella #SuomiVälittää.

Suomi välittää -kampanja on osa valtioneuvoston kanslian koordinoimaa Suomi toimii -kokonaisuutta, jonka tehtävänä on tukea ihmisten ja yhteiskunnan toimintaa ja jaksamista kriisitilanteessa, sekä vahvistaa henkistä kriisinkestävyyttä viestinnän keinoin. Suomi toimii -kokonaisuus tekee hankkeissaan tiivistä yhteistyötä muun muassa järjestökentän toimijoiden kanssa.

Neljän viikon ajan jatkuva kampanja on avoin kaikille järjestöille ja mukaan voi liittyä edelleen. Kampanja tulee näkymään sekä järjestöjen että Suomi toimii -kokonaisuuden sosiaalisen median kanavilla.

Vapaaehtoisten tarinoihin ja mukana oleviin järjestöihin voi tutustua myös kampanjan verkkosivulla: suomitoimii.fi/suomivälittää

Seuraa kampanjaa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #SuomiVälittää #FinlandBryrSig