|

|

Micaela Röman marttojen 120-juhlavuoden koordinaattoriksi

Toimittaja Micaela Röman, 46, on valittu marttojen 120-vuotisjuhlavuoden koordinaattoriksi. Marttaliiton ja Marthaförbundetin 120-juhlavuoden koordinaattori aloittaa 1.6.2017.

Micaela Römanin tehtävänä tulee olemaan juhlavuoden valmistelu, suunnittelu ja toteutus yhdessä ohjausryhmän kanssa. Juhlavuoden koordinaattori vastaa yhteistyökumppanuuksista, juhlavuoden viestinnästä, vaikuttamisesta ja varainhankinnasta.

Juhlavuoden koordinaattori Micaela Röman on toiminut aikaisemmin Östnylandin päätoimittajana, Yle X3M:n kanavajohtajana sekä MTV3:n Jyrki -ohjelman toimituspäällikkönä. Sipoossa asuva kahden lapsin äiti on kunnanvaltuutettu (sitotumaton – RKP) sekä Sibbo marthaföreningen jäsen.

Tapahtumien koordinointi ja tuottaminen ovat entiselle toimituspäällikölle, päätoimittajalle ja kanavajohtajalle asia, jossa voi yhdistää aikaisemman työkokemuksen sekä sidosryhmätyöskentelyn.

”Olen iloinen ja innostunut”, sanoo Röman, jonka isoäiti oli mukana marttatoiminnassa. ”Lapsuuteeni ja nuoruuteeni kuului marttailu ja on kunnia saada vastata ja koordinoida marttojen yhteistä juhlavuotta”.

Juhlavuoden koordinaattorin tehtävä on määräaikainen 1.6.2017–30.12.2019 ja työpaikkana sekä Marttaliitto että Marthaförbundet.

Lisätietoja

  • Marianne Heikkilä, pääsihteeri, Marttaliitto, 050 375 1195, marianne.heikkila@martat.fi
  • Frida Nylund, toiminnanjohtaja, Marthaförbundet, 040 715 1579, frida.nylund@martha.fi