|

|

Miksi pakkausmerkinnät -kampanja kuuluu valtakunnallisesti radioissa

Miksi pakkausmerkinnät? -radiokampanja haastaa kuluttajia pysähtymään ja lukemaan elintarvikkeiden pakkausmerkintöjä. Merkkien avulla saat tietää mitä ruokasi sisältää ja mistä se tulee.

Elintarvikepakkaukset kertovat muun muassa ruoan ainesosista, säilyvyydestä, terveellisyydestä, alkuperästä, eettisyydestä ja tuotantotavoista. Pakkausmerkinnät auttavat meitä tekemään ruokavalioon ja arvoihimme sopivia valintoja ruokakaupassa. Kampanjan verkkosivuille osoitteeseen www.miksipakkausmerkinnat.fi on koottu kuluttajan avuksi paljon tietoa merkeistä.

Miksi pakkausmerkinnät -radiokampanja kuuluu valtakunnallisissa radiokanavissa tänä vuonna vielä neljän päivän ajan: 15. ja 29.10 sekä 12. ja 26.11. Radiokampanjan lisäksi hankkeen viestejä jaetaan Marttaliiton sosiaalisen median kanavissa. Marttaliitto, -piirit ja -yhdistykset kertovat pakkausmerkinnöistä tilaisuuksissaan eri puolilla Suomea.

Lisätietoa

Miksi pakkausmerkinnät -kampanjaa rahoittaa Ruokavirasto. Marttaliiton kumppaneina kampanjassa toimivat Luomuliitto, Kuluttajaliitto ja Ruokatieto Yhdistys ry. Radiokampanja toteutetaan yhteistyössä RadioMedia ry:n kanssa.