|

|

Niina Silander Marttaliiton neuvonnan sisällöntuotannon asiantuntijaksi

Marttaliiton sisällöntuotannon asiantuntijaksi on valittu kotitalousopettaja (KM) Niina Silander. Hän aloittaa tehtävässä 1.12.2022. Niina Silander on työskennellyt Marttaliitossa kotitalousasiantuntijana kesäkuusta 2022 lähtien ja tehnyt muun muassa Martat-sovelluksen, sosiaalisen median ja martat.fi-sivujen sisällöntuotantoa.

Sisällöntuotannon asiantuntijan tehtävänä on digitaalisen neuvonnan ja viestinnän sisällöntuotanto, kehittäminen, koordinointi ja markkinointi. Syksyllä 2021 julkaistulla Martat-sovelluksella on 24 000 käyttäjää ja Marttaliiton sosiaalisen median kanavilla on yli 203 000 seuraajaa. Kotitalousneuvonnan sisällöntuotannon asiantuntijana Niina Silanderin tehtävänä on tehdä Marttojen kanavista entistä paremmin asiakkaiden toiveita ja tarpeita vastaavia, käyttäjiä aktivoivia sekä kestävän arjen valintoihin ohjaavia.

Tehtävässään Niina Silander koordinoi Martat-sovelluksen sisällöntuotantoa, vastaa Martat-sovelluksen käyttäjähankinnasta, käyttäjäpidosta ja sovelluksen markkinointiviestinnästä sekä koordinoi sovelluksen käyttäjäyhteisöä. Hän osallistuu myös kuluttajaneuvontaan ja mediayhteistyöhön sekä digitaalisen viestinnän ja neuvonnan osaamisen vahvistamiseen järjestössä.

“Aloitan työni uudessa tehtävässä inspiroituneena ja täynnä ideoita. Vaikka Martat on minulle entuudestaan tuttu järjestö, innostun Marttojen neuvonnan teemoista päivittäin yhä uudelleen. Odotan tulevalta työltä eniten konkreettista tekemistä, uuden oppimista ja kohtaamisia. Odotan myös innolla yhteistyötä liiton ja piirien työntekijöiden kanssa”, Niina kertoo.

Marttaliitto haluaa tällä uudenlaisella tehtävänkuvalla kehittää Martat-sovellusta vastaamaan käyttäjien toiveita ja tarpeita sekä vahvistaa sovelluksen ja sosiaalisen median vuorovaikutteisuutta. Niinan idearikkaiden sisältöjen avulla toivomme, että voimme yhä paremmin tarjota uteliaisuutta, ilahtumista ja ratkaisuja kestävään arkeen, neuvonnan johtaja Teija Jerkku toteaa.

Lisätietoja:
Neuvonnan johtaja Teija Jerkku, teija.jerkku@martat.fi, 050 342 0585