|

|

Nimitysuutisia marttapiireissä 2013

Marttajärjestön Pohjois-Karjalan, Satakunnan ja Uudenmaan piireissä aloittavat keväällä työnsä uudet toiminnanjohtajat.

Yhteiskuntatieteiden maisteri Katja Kolehmainen, 41, on valittu Pohjois- Karjalan Martat ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi 6.5. alkaen nykyisen toiminnanjohtaja Ilona Tossavaisen jäädessä eläkkeelle 1.8. Pudasjärvellä kotoisin oleva Kolehmainen on työskennellyt aikaisemmin Karelia ammattikorkeakoulu Oy:n projektipäällikkönä ja asiantuntijana. Ennen Joensuuhun muuttoa hän on toiminut kolme vuotta Oulun vastaanottokeskuksen johtajana ja hankkinut järjestötuntemusta Oulun 4-H piirin johtajana vuosina 2001–2007.

Kotitalousopettaja Marjut Länsiniemi, 47, on valittu Satakunnan Martat ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.3. alkaen nykyisen toiminnanjohtaja Raija-Liisa Heinosen jäädessä eläkkeelle. Länsiniemi on toiminut 24-vuotta vuotta Satakunnan Maa- ja kotitalousnaisten toiminnanjohtajana ja asuu Luvialla.

MMM, agronomi Pirkko Haikkala, 53, on valittu Uudenmaan Martat ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi 1.4. alkaen nykyisen toiminnanjohtaja Anne Lempisen siirtyessä piirin järjestöpäälliköksi. Haikkala on tehnyt työuransa ruokaketjua lähellä olevissa järjestöissä ja yrityksissä sekä yrittäjänä. Haikkala on toiminut Timac Agro Finland Oy:n toimitusjohtajana vuosina 2010–2012 ja sitä ennen mm. MTK:ssa ja Pro Agria Keski-Suomessa.